Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: yeni dj
Cevap SayısıCevap Sayısı: 3 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 73 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: yeni dj  (Okunma Sayısı 73 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ocak 12, 2009, 01:34:47 ÖÖ
Full Member
Üye No : 4

« : Ocak 12, 2009, 01:34:47 ÖÖ »

tşkler gül harika yayın yapıyorsun ben çok keyif alıyorum valla nediyim bu kadar güzel şarkıları bir araya nasıl getiriyon ya çoğunlukta hep arabesk  hep öyle olmanı diliyorum başarılar sana

saygılar  karamurat
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Şubat 23, 2009, 11:26:22 ÖÖ
Newbie
*
Üye No : 7

« Yanıtla #1 : Şubat 23, 2009, 11:26:22 ÖÖ »

Arkadaşlar yanlış anlammayın ama hepinizin tarzı arabeks sürekli arabeks bazen sıkıyo beni bunu söylemedend egeçemeyecem herkezin bi tarzı olsa daha güzel bence
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Mart 01, 2009, 07:12:07 ÖÖ
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 75

« Yanıtla #2 : Mart 01, 2009, 07:12:07 ÖÖ »

evet kumru  haklısın ama herkes arabesk dinliyor burada %90 ben bile arabeskci oldum cıktım aşiladılar benide
Bu Sayfayı Paylaş

Mart 20, 2009, 06:55:24 ÖS
Hero Member
Üye No : 89

« Yanıtla #3 : Mart 20, 2009, 06:55:24 ÖS »

Canim sen bizlere bakma kafana göre takil ne istersen onu çal dinleriz biz. Kahkaha
Bu Sayfayı Paylaş

Her şey bir tutam mavi uğruna
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: