Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: BİZ FARKLIYIZ MAVİDÜŞLERİZ
Cevap SayısıCevap Sayısı: 26 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 184 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: BİZ FARKLIYIZ MAVİDÜŞLERİZ  (Okunma Sayısı 184 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şubat 27, 2010, 05:19:27 ÖS
Sr. Member
Üye No : 14

« : Şubat 27, 2010, 05:19:27 ÖS »

*Rüyanın yazısından alıntıdır.*
öncelikle herkese hayırlı geceler bı kaç gundur bazı sorunlarımdan dolayı foruma pek katılamadım. netten duşmem mesela yada bazı aksaklıklar yaşamam neyse hayatta karşımıza bı takım engeller mutlaka çıkacaktır.önemli olan pes etmemek yıkılmamak dimdik delikanlıca ayakta durarak sağlam adımlar atabilmek. mutlaka yalnış anlaşılmalar olabilir. ama kırıcı olmadan konuşarak anlaşabilmek ben kendı adıma burayı ailem bildim ilk geldığım andan itibaren öyle sıcak öyle samimi bir orttamla karşılaştımki. rabbim mavidüşler ailesinin her bir bireyinden rağzı olsun .sizleri çok seviyorum

Rüyanın temennilerine  cevap vereyim derken ilham geldi de yazdım arkadaşlar.

Rüya bu güzel  temennilerin için sana  teşekkür ederim. mutlaka her ortamda  istenmesede ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir bu   her  ortamda olduğu bibi bizim  ortamımızda da  olabilir  tabi   öyle bi şey olmayacak diye  bir  kaide  olamaz  da.

ama  medeni bir şekilde  konuşarak  anlaşarak  çözülmeyecek hiç bir  olay yoktur  . bir  aile  ortamını düşünün  kardeşler arasında  bile  bii takım anlaşmazlıklar yaşanabileceğini kabul ettiğimize  göre  demektir ki  aile bağını  hiç bir güç  koparmaya  yetmez.

mavidüşler .bir birinden güzel  harika  insanlar  topluluğundan  oluşmuş bir  ender bir ailedir. ruhumuza yerleşmiş olan  bağlılık  ve  sevgi anlayışı yüregimize diktiğimiz  bir fidan  bildik  başlangıçta..  tabi  toprağına dürüstlüğümüzü   serptik   ve  sevgimizle  suladık..

zaman ilerledikçe  ektiğimiz  o fidan hergün büyüyen bir çınar  fidanıymış  meğer  büyüdükçe  büyüdü .  kök saldı  ve   bu  aile  bireyleri arasında  harika bir  güç   ve  fikir  birliği yarattı.
çünkü !!

evet çünkü  bu çınarın toprağına dürüstlük  serpildi  sevgiyle  sulandı.  bu nedenledirki aramıza  yeni  katılan aile bireyleri de yani sizler   bu çınarın  etrafını süsleyen  narin çiçeklersiniz.  çünkü

Bir  doğayı düşünün  Bazen bir çınar ağacıda  bir  başına yalnız kalamaz  o doğal ortamı süsleyen  bir birnden güzel ve  harika  kokan  çiçekleri gülleri düşünün sevgiyle  sulanmış gülleri her günün  başlangıcında her güneşin doğuşunda güneşe  yönelen   ve akşamları  esen  yele  kokusunu bırakan.

Evet  sevgili Mavidüşler Ailesi . Günümüzde boğuştuğumuz  günlük  sıkıntılardan. günboyu  yaşadığımız streslerden. çevremizde bana ne diyen   anlayışlardan kimsenin kimseye faydası kalmadı imajından sıyrılıp. güzelliğin  hala bitmediğini sevgi ve hoş görünün bazı gönüllere  hükmetmeye devam ettiğini  bu ortamda paylaşarak ve yaşayarak ortaya koymaya  çalışıyoruz.

İnsanoğlu yaratılış itibariyle Yüce Allahın yarattığı en güzel  varlık  sıfatıyla yaratılmıştır ve  özünde  sevgi ve  şefkat var biz istesekte istemesekte  bu bizim  hamurumuzda mevcuttur.

Bu anlayışla  bütün Mavidüşler ailesini  kucaklıyor. aile anlayışı  çercevesinde  beraber  nice güzel  günleri hep beraberce  yaşamak ve paylaşmak nasib olsun  diyorum.

Sevgiyle esen kalın...

Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Şubat 27, 2010, 06:12:10 ÖS
mustti
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 2
Paylaşmak güzeldir

« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2010, 06:12:10 ÖS »

Yorumsuz  bırakma şansım olsaydı  Hiç teredüt etmeden   yorumlamazdım çünkü  ne yazarsam  bu  yürekten gelen  hiç bir yerinde   kopyalama özelliği olmadan   sadece rüyanın   buraya geldiğinde yazdığı sözleri alıntı olarak alan ve  kendisinin yüreğinden kopardığı  sözleri  parmaklarına döküp paylaşan orhan babaya çok teşekkür ediyorum
bagzen suzmak gelir konuşursun  bagzen konuşmak gelir susarsın  işte öyle birşey
Bizler sizlerle  var olduk sizlerle yok olmayı düşünüyoruz
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Şubat 27, 2010, 06:24:06 ÖS
Sr. Member

« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2010, 06:24:06 ÖS »

TEŞEKKÜR EDERİM MUSTİCİM. İÇİMDEN GELEN DUYGULARIMI DİLE GETİRDİM  SADECE.  BAZEN İNSAN İÇİNİ  DÖKMEK İSTERYA  BENDE  BU GÜN  ÖYLE BİR GÜNÜMDEYİM   HEPİNİZİ   BU GÜZEL  AİLEYİ   SİZLERLE  PAYLAŞMAYI  SEVİYORUM...

SENDE DUYGULARINI O KADAR GÜZEL  DİLE GETİRDİNKİ EMİNİMKİ DÜŞÜNDÜKLERİN YAZDIKLARINDAN DAHA ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR BENİM İÇİN..

ALLAHA EMANET OL   GÜZEL KARDEŞİM.
Bu Sayfayı Paylaş
Şubat 27, 2010, 07:10:38 ÖS
Hero Member
Üye No : 326

« Yanıtla #3 : Şubat 27, 2010, 07:10:38 ÖS »

Bir  doğayı düşünün  Bazen bir çınar ağacıda  bir  başına yalnız kalamaz  o doğal ortamı süsleyen  bir birnden güzel ve  harika  kokan  çiçekleri gülleri düşünün sevgiyle  sulanmış gülleri her günün  başlangıcında her güneşin doğuşunda güneşe  yönelen   ve akşamları  esen  yele  kokusunu bırakan.

Evet  sevgili Mavidüşler Ailesi . Günümüzde boğuştuğumuz  günlük  sıkıntılardan. günboyu  yaşadığımız streslerden. çevremizde bana ne diyen   anlayışlardan kimsenin kimseye faydası kalmadı imajından sıyrılıp. güzelliğin  hala bitmediğini sevgi ve hoş görünün bazı gönüllere  hükmetmeye devam ettiğini  bu ortamda paylaşarak ve yaşayarak ortaya koymaya  çalışıyoruz.

İnsanoğlu yaratılış itibariyle Yüce Allahın yarattığı en güzel  varlık  sıfatıyla yaratılmıştır ve  özünde  sevgi ve  şefkat var biz istesekte istemesekte  bu bizim  hamurumuzda mevcuttur.

Bu anlayışla  bütün Mavidüşler ailesini  kucaklıyor. aile anlayışı  çercevesinde  beraber  nice güzel  günleri hep beraberce  yaşamak ve paylaşmak nasib olsun  diyorum.

Samimi ve en içten duygularla yazıldığına inandığım bu güzel söz ve duygular, düşünce ve bakışı yürekten alkışlıyorum..evet; mavidüşler ailesinin her anlamda ışıl ışıl parlayan ve yükselen değerlerini, varlığını, mevcudiyetindeki sevgi, hoşgörü, anlayış ile bakış yanında birimiz hepimiz için varız düşüncesine dayandığını görmek güzel bir duygu.Doğaldır ki insanoğlunun özünde var olan yaratanının güzelliklerini görerek, anlayarak, hissederek sevgi, saygı ve hoşgörü ile bakabildiğimiz sürece hiçbir olumsuzluk bu güzelliği yok edemez, sindiremez, yükselen değerlerine zarar veremez..

Bu güzel duygularla İYİKİ VARSINIZ DİYOR, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum....teşekkürler..mavidüşler ailesinin her ferdine..hayırlı akşamlar efendim..
Bu Sayfayı Paylaş

Şubat 27, 2010, 09:21:51 ÖS
Cardelen
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 3

« Yanıtla #4 : Şubat 27, 2010, 09:21:51 ÖS »

Sevgili arkadaşlar tüm yazılanları okudum ve inanın bende bu duygulara katılıyorum belki sizin düşüncelerinizden biraz farklı gelecek ama mavi düşler ailesini dogaya benzettiniz çok da doğru bize bu doga en güzel bir şekilde sunuldu ama bizler bu doganın yeşermesi büyümesi var olması için eger birşeyler yapmazsak sadece bakıp alkışlamakla kalırsak doganın dengesi bozulur kurur gider sıradan bir yer haline gelir burda sadece söylemlerle degil gerçek olarak icraat göstererek birşeyler yapılması taraftarıyım eger bir konu üzerinde bilgniz yoksa veda nasıl yapılmasını bilmiyorsanız burdan rahatlıkla yanlışı yapmadan önce sorarak destek alıp yapılan işi en dogru şekilde yapa biliriz ben tüm düşüncelerin hayata geçirilmesi dilekleriyle herkeze kolay gelsin diyorum
Bu Sayfayı Paylaş

Şubat 27, 2010, 10:00:00 ÖS
Hero Member

« Yanıtla #5 : Şubat 27, 2010, 10:00:00 ÖS »

Teşekkürler...genel anlamda yaptığınız yorum ve güzel bakış için ...evet haklısınız, mevcudu korumak ve daha da güzel hale getirmek için gayret sarfedilmeli, emek verilmeli..yapıcı olmak, hoşgörü ve alçakgönüllülükle gerektiğinde destek istemek, araştırmacı olmak paylaşımı ve forumu daha da zenginleştirecektir..Anlaşılmayan yada bilinmek istenen konularda bilgi paylaşımı yapmak, mavidüşler ailemize yakışır..Bu düşünce ve saygı ile iyi form ve paylaşımlar diliyorum..
Bu Sayfayı Paylaş

Şubat 28, 2010, 12:31:41 ÖÖ
Sr. Member

« Yanıtla #6 : Şubat 28, 2010, 12:31:41 ÖÖ »

bende teşekkür  ederim. mavideniz   bazen  duygu ve düşüncelerimizi  mutlaka dile getirmemiz gerekiyor  tabi yoksa  insanlar arasındaki esrar perdesi hiç bir zaman aralanmaz.

sevgi saygı  ve  hoşgörü ile  paylaşıma sunulacak  nice  güzellikleri yaşamak   ve  yaşatmak  dileklerimle.

esenlikler diliyorum.
Bu Sayfayı Paylaş
Şubat 28, 2010, 01:12:52 ÖÖ
Hero Member

« Yanıtla #7 : Şubat 28, 2010, 01:12:52 ÖÖ »

eyvallah dostum..zamanla birçok gizem ve bilinmezlikler son bulacak..anlamak ve anlatabilmek hoşgörü ve sağlıklı düşünerek aynı güzel pencereden bakmakla mümkün..yarınlar daha güzel olacak emin olabilirsin..her şey gönlünce olsun....saygı ve sevgilerle....
Bu Sayfayı Paylaş

Şubat 28, 2010, 01:22:50 ÖS
Sr. Member

« Yanıtla #8 : Şubat 28, 2010, 01:22:50 ÖS »

insanoğlu  kendini  neye  şartlandırırsa  beyni  ve  iç güdüleri  onu o yöne sürükler  dostum.    istesede istemesede rotası kendi kendini  tayin eder. mavidüşler olarak bizim  rotamız  engin  dostluklar. bizim rotamız  masmavi . bizim rotamız  düşlerin gerçeklere dönüştüğü uzun ve sonsuz  bir  yolculuk..

sevgilerimle.
Bu Sayfayı Paylaş
Şubat 28, 2010, 05:00:30 ÖS
Global Moderator
Sr. Member
Üye No : 337

« Yanıtla #9 : Şubat 28, 2010, 05:00:30 ÖS »

bende tesekkur ederim. evet bütünleştik. bir aile olsuk o yüzden herkes elinden geleni yaparsa mutlaka dahada güzel yerlere gideceğimize inanıyorum. tesekkür ederim yeniden
Bu Sayfayı Paylaş
Şubat 28, 2010, 09:01:21 ÖS
Hero Member

« Yanıtla #10 : Şubat 28, 2010, 09:01:21 ÖS »

Bu anlamlı ve güzel duygularla, yürekli dostluklarla bütünleşmiş olan, sevgi saygı hoşgörü bağları ile oluşturulmuş böylesi coşku, tutku birlikteliğinin daimiyeti ile her geçen gün daha da güzelleşecek olan paylaşımda özel yürekte güzel yarınlara ,,,,merhaba demek harika sevgili dostlar...yüreğinize ve emeğinize teşekkürler...
Bu Sayfayı Paylaş

Mart 01, 2010, 07:15:40 ÖS
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 76
paylaşmak özğürlüktür

« Yanıtla #11 : Mart 01, 2010, 07:15:40 ÖS »

Sevgili mavi düşler ailem hepiniz haklısınız,çok duygulandım,ne yazacamı bilemedimm  Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Evet biz bir bütünüz,bizi kimse yıkamadı yıkamıyacakta.
Bu Sayfayı Paylaş

......:Bir  başkadır mavi:.....

Mart 01, 2010, 10:02:16 ÖS
Global Moderator
Sr. Member
Üye No : 337

« Yanıtla #12 : Mart 01, 2010, 10:02:16 ÖS »

tıpkı emrahın bir şarkısında söylediği gibi "yıkılmak yok öyle hemen arkadaş"....
Bu Sayfayı Paylaş
Mart 05, 2010, 05:17:52 ÖS
Hero Member

« Yanıtla #13 : Mart 05, 2010, 05:17:52 ÖS »

Gönülde masmavi duygularla, yürekte saygı ve sevgi dolu bakışlarla, düşüncede paylaşım ve dayanışmanın verdiği bütünlükle, forum ve radyoda aile birliğinin anlamlı ruhu ile hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için anlayışı ile oluşmuş bağlar, hiçbir dış etken ile yıkılmaz, sarsılsa bile daha da güçlenerek çıkar olumsuzluklardan...bu duygularla....kenetlenmiş MAVİDÜŞLER AİLESİNE saygı ve sevgilerle....
Bu Sayfayı Paylaş

Mart 05, 2010, 08:00:04 ÖS
mustti
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 2
Paylaşmak güzeldir

« Yanıtla #14 : Mart 05, 2010, 08:00:04 ÖS »

Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: