| Şubat 27, 2010, 05:19:27 ÖS |
Sr. Member
Üye No : 14
|
 |
« : Şubat 27, 2010, 05:19:27 ÖS » |
|
*Rüyanın yazısından alıntıdır.* öncelikle herkese hayırlı geceler bı kaç gundur bazı sorunlarımdan dolayı foruma pek katılamadım. netten duşmem mesela yada bazı aksaklıklar yaşamam neyse hayatta karşımıza bı takım engeller mutlaka çıkacaktır.önemli olan pes etmemek yıkılmamak dimdik delikanlıca ayakta durarak sağlam adımlar atabilmek. mutlaka yalnış anlaşılmalar olabilir. ama kırıcı olmadan konuşarak anlaşabilmek ben kendı adıma burayı ailem bildim ilk geldığım andan itibaren öyle sıcak öyle samimi bir orttamla karşılaştımki. rabbim mavidüşler ailesinin her bir bireyinden rağzı olsun .sizleri çok seviyorum
Rüyanın temennilerine cevap vereyim derken ilham geldi de yazdım arkadaşlar.
Rüya bu güzel temennilerin için sana teşekkür ederim. mutlaka her ortamda istenmesede ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir bu her ortamda olduğu bibi bizim ortamımızda da olabilir tabi öyle bi şey olmayacak diye bir kaide olamaz da.
ama medeni bir şekilde konuşarak anlaşarak çözülmeyecek hiç bir olay yoktur . bir aile ortamını düşünün kardeşler arasında bile bii takım anlaşmazlıklar yaşanabileceğini kabul ettiğimize göre demektir ki aile bağını hiç bir güç koparmaya yetmez.
mavidüşler .bir birinden güzel harika insanlar topluluğundan oluşmuş bir ender bir ailedir. ruhumuza yerleşmiş olan bağlılık ve sevgi anlayışı yüregimize diktiğimiz bir fidan bildik başlangıçta.. tabi toprağına dürüstlüğümüzü serptik ve sevgimizle suladık.. zaman ilerledikçe ektiğimiz o fidan hergün büyüyen bir çınar fidanıymış meğer büyüdükçe büyüdü . kök saldı ve bu aile bireyleri arasında harika bir güç ve fikir birliği yarattı. çünkü !! evet çünkü bu çınarın toprağına dürüstlük serpildi sevgiyle sulandı. bu nedenledirki aramıza yeni katılan aile bireyleri de yani sizler bu çınarın etrafını süsleyen narin çiçeklersiniz. çünkü
Bir doğayı düşünün Bazen bir çınar ağacıda bir başına yalnız kalamaz o doğal ortamı süsleyen bir birnden güzel ve harika kokan çiçekleri gülleri düşünün sevgiyle sulanmış gülleri her günün başlangıcında her güneşin doğuşunda güneşe yönelen ve akşamları esen yele kokusunu bırakan.
Evet sevgili Mavidüşler Ailesi . Günümüzde boğuştuğumuz günlük sıkıntılardan. günboyu yaşadığımız streslerden. çevremizde bana ne diyen anlayışlardan kimsenin kimseye faydası kalmadı imajından sıyrılıp. güzelliğin hala bitmediğini sevgi ve hoş görünün bazı gönüllere hükmetmeye devam ettiğini bu ortamda paylaşarak ve yaşayarak ortaya koymaya çalışıyoruz.
İnsanoğlu yaratılış itibariyle Yüce Allahın yarattığı en güzel varlık sıfatıyla yaratılmıştır ve özünde sevgi ve şefkat var biz istesekte istemesekte bu bizim hamurumuzda mevcuttur.
Bu anlayışla bütün Mavidüşler ailesini kucaklıyor. aile anlayışı çercevesinde beraber nice güzel günleri hep beraberce yaşamak ve paylaşmak nasib olsun diyorum.
Sevgiyle esen kalın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 27, 2010, 06:12:10 ÖS |
mustti
Administrator
Hero Member
Üye No : 2
Paylaşmak güzeldir
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2010, 06:12:10 ÖS » |
|
Yorumsuz bırakma şansım olsaydı Hiç teredüt etmeden yorumlamazdım çünkü ne yazarsam bu yürekten gelen hiç bir yerinde kopyalama özelliği olmadan sadece rüyanın buraya geldiğinde yazdığı sözleri alıntı olarak alan ve kendisinin yüreğinden kopardığı sözleri parmaklarına döküp paylaşan orhan babaya çok teşekkür ediyorum bagzen suzmak gelir konuşursun bagzen konuşmak gelir susarsın işte öyle birşey
|
|
|
|
|
|

|
|
|
| Şubat 27, 2010, 06:24:06 ÖS |
Sr. Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2010, 06:24:06 ÖS » |
|
TEŞEKKÜR EDERİM MUSTİCİM. İÇİMDEN GELEN DUYGULARIMI DİLE GETİRDİM SADECE. BAZEN İNSAN İÇİNİ DÖKMEK İSTERYA BENDE BU GÜN ÖYLE BİR GÜNÜMDEYİM HEPİNİZİ BU GÜZEL AİLEYİ SİZLERLE PAYLAŞMAYI SEVİYORUM...
SENDE DUYGULARINI O KADAR GÜZEL DİLE GETİRDİNKİ EMİNİMKİ DÜŞÜNDÜKLERİN YAZDIKLARINDAN DAHA ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR BENİM İÇİN..
ALLAHA EMANET OL GÜZEL KARDEŞİM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 27, 2010, 07:10:38 ÖS |
Hero Member
Üye No : 326
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 27, 2010, 07:10:38 ÖS » |
|
Bir doğayı düşünün Bazen bir çınar ağacıda bir başına yalnız kalamaz o doğal ortamı süsleyen bir birnden güzel ve harika kokan çiçekleri gülleri düşünün sevgiyle sulanmış gülleri her günün başlangıcında her güneşin doğuşunda güneşe yönelen ve akşamları esen yele kokusunu bırakan.
Evet sevgili Mavidüşler Ailesi . Günümüzde boğuştuğumuz günlük sıkıntılardan. günboyu yaşadığımız streslerden. çevremizde bana ne diyen anlayışlardan kimsenin kimseye faydası kalmadı imajından sıyrılıp. güzelliğin hala bitmediğini sevgi ve hoş görünün bazı gönüllere hükmetmeye devam ettiğini bu ortamda paylaşarak ve yaşayarak ortaya koymaya çalışıyoruz.
İnsanoğlu yaratılış itibariyle Yüce Allahın yarattığı en güzel varlık sıfatıyla yaratılmıştır ve özünde sevgi ve şefkat var biz istesekte istemesekte bu bizim hamurumuzda mevcuttur.
Bu anlayışla bütün Mavidüşler ailesini kucaklıyor. aile anlayışı çercevesinde beraber nice güzel günleri hep beraberce yaşamak ve paylaşmak nasib olsun diyorum.
Samimi ve en içten duygularla yazıldığına inandığım bu güzel söz ve duygular, düşünce ve bakışı yürekten alkışlıyorum..evet; mavidüşler ailesinin her anlamda ışıl ışıl parlayan ve yükselen değerlerini, varlığını, mevcudiyetindeki sevgi, hoşgörü, anlayış ile bakış yanında birimiz hepimiz için varız düşüncesine dayandığını görmek güzel bir duygu.Doğaldır ki insanoğlunun özünde var olan yaratanının güzelliklerini görerek, anlayarak, hissederek sevgi, saygı ve hoşgörü ile bakabildiğimiz sürece hiçbir olumsuzluk bu güzelliği yok edemez, sindiremez, yükselen değerlerine zarar veremez..Bu güzel duygularla İYİKİ VARSINIZ DİYOR, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum....teşekkürler..mavidüşler ailesinin her ferdine..hayırlı akşamlar efendim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 27, 2010, 09:21:51 ÖS |
Cardelen
Administrator
Hero Member
Üye No : 3
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 27, 2010, 09:21:51 ÖS » |
|
Sevgili arkadaşlar tüm yazılanları okudum ve inanın bende bu duygulara katılıyorum belki sizin düşüncelerinizden biraz farklı gelecek ama mavi düşler ailesini dogaya benzettiniz çok da doğru bize bu doga en güzel bir şekilde sunuldu ama bizler bu doganın yeşermesi büyümesi var olması için eger birşeyler yapmazsak sadece bakıp alkışlamakla kalırsak doganın dengesi bozulur kurur gider sıradan bir yer haline gelir burda sadece söylemlerle degil gerçek olarak icraat göstererek birşeyler yapılması taraftarıyım eger bir konu üzerinde bilgniz yoksa veda nasıl yapılmasını bilmiyorsanız burdan rahatlıkla yanlışı yapmadan önce sorarak destek alıp yapılan işi en dogru şekilde yapa biliriz ben tüm düşüncelerin hayata geçirilmesi dilekleriyle herkeze kolay gelsin diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 27, 2010, 10:00:00 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 27, 2010, 10:00:00 ÖS » |
|
Teşekkürler...genel anlamda yaptığınız yorum ve güzel bakış için ...evet haklısınız, mevcudu korumak ve daha da güzel hale getirmek için gayret sarfedilmeli, emek verilmeli..yapıcı olmak, hoşgörü ve alçakgönüllülükle gerektiğinde destek istemek, araştırmacı olmak paylaşımı ve forumu daha da zenginleştirecektir..Anlaşılmayan yada bilinmek istenen konularda bilgi paylaşımı yapmak, mavidüşler ailemize yakışır..Bu düşünce ve saygı ile iyi form ve paylaşımlar diliyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 28, 2010, 12:31:41 ÖÖ |
Sr. Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 28, 2010, 12:31:41 ÖÖ » |
|
bende teşekkür ederim. mavideniz bazen duygu ve düşüncelerimizi mutlaka dile getirmemiz gerekiyor tabi yoksa insanlar arasındaki esrar perdesi hiç bir zaman aralanmaz.
sevgi saygı ve hoşgörü ile paylaşıma sunulacak nice güzellikleri yaşamak ve yaşatmak dileklerimle.
esenlikler diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 28, 2010, 01:12:52 ÖÖ |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 28, 2010, 01:12:52 ÖÖ » |
|
eyvallah dostum..zamanla birçok gizem ve bilinmezlikler son bulacak..anlamak ve anlatabilmek hoşgörü ve sağlıklı düşünerek aynı güzel pencereden bakmakla mümkün..yarınlar daha güzel olacak emin olabilirsin..her şey gönlünce olsun....saygı ve sevgilerle....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 28, 2010, 01:22:50 ÖS |
Sr. Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 28, 2010, 01:22:50 ÖS » |
|
insanoğlu kendini neye şartlandırırsa beyni ve iç güdüleri onu o yöne sürükler dostum. istesede istemesede rotası kendi kendini tayin eder. mavidüşler olarak bizim rotamız engin dostluklar. bizim rotamız masmavi . bizim rotamız düşlerin gerçeklere dönüştüğü uzun ve sonsuz bir yolculuk..
sevgilerimle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 28, 2010, 05:00:30 ÖS |
Global Moderator
Sr. Member
Üye No : 337
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 28, 2010, 05:00:30 ÖS » |
|
bende tesekkur ederim. evet bütünleştik. bir aile olsuk o yüzden herkes elinden geleni yaparsa mutlaka dahada güzel yerlere gideceğimize inanıyorum. tesekkür ederim yeniden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Şubat 28, 2010, 09:01:21 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 28, 2010, 09:01:21 ÖS » |
|
Bu anlamlı ve güzel duygularla, yürekli dostluklarla bütünleşmiş olan, sevgi saygı hoşgörü bağları ile oluşturulmuş böylesi coşku, tutku birlikteliğinin daimiyeti ile her geçen gün daha da güzelleşecek olan paylaşımda özel yürekte güzel yarınlara ,,,,merhaba demek harika sevgili dostlar...yüreğinize ve emeğinize teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 01, 2010, 07:15:40 ÖS |
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 76
paylaşmak özğürlüktür
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 01, 2010, 07:15:40 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
......:Bir başkadır mavi:.....
|
|
|
| Mart 01, 2010, 10:02:16 ÖS |
Global Moderator
Sr. Member
Üye No : 337
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 01, 2010, 10:02:16 ÖS » |
|
tıpkı emrahın bir şarkısında söylediği gibi "yıkılmak yok öyle hemen arkadaş"....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 05, 2010, 05:17:52 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 05, 2010, 05:17:52 ÖS » |
|
Gönülde masmavi duygularla, yürekte saygı ve sevgi dolu bakışlarla, düşüncede paylaşım ve dayanışmanın verdiği bütünlükle, forum ve radyoda aile birliğinin anlamlı ruhu ile hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için anlayışı ile oluşmuş bağlar, hiçbir dış etken ile yıkılmaz, sarsılsa bile daha da güçlenerek çıkar olumsuzluklardan...bu duygularla....kenetlenmiş MAVİDÜŞLER AİLESİNE saygı ve sevgilerle....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 05, 2010, 08:00:04 ÖS |
mustti
Administrator