Ben artık dayanamıyorum böyle haberlere delircem allah aşkina süçlu dere yataği oldu hiçmi sizlerin süçü yok
oy istemeye gittiklerinde ruhsat veriyolar vaatlerde bulunuyolar sonu bu değermi kesenizi doldürmak için bunlara gitti bi sürü insan bi sürü mal kaybi allah aşkina delircem yeterrrrrrrrrr açilim açilim dediniz bu mu açilim bakın yine bi sürü evlatlarimiz şehit oldu hangi birine yanalim ben şü an delirmek üzreyim bi tarafdan sel felaketi bi tarafdan şehitlerimiz allah aşkina yeter ne olur bizler bu ülkede yaşiyoruz artik ceplerinizi düşünmeyi birakin şü kanalizasyonlari yapin dere yataklarini daraltacağina üstlerini kapayacağiniza adam gibi çözüm bulun .
kim vercek şü arabada ölen 7 kadinin cevabini kapılar açilmadi bile bağira bağira can verdiler yeter bu dünyanin o dünyasi oldüğünu artik hatirlayin ben müslüman olmakdan bügun ütandim yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
açilim maçilim alin size açilim ne açilimi be açilim olsa ne olur öylemi saniyosunuz ki açilim olunca herşey güllük gül istanlik olcak hiç bir zaman o zihniyetler değişmicek değişmedide sizler önce şü büyük şehirlerdeki kanalizasyonlari halledin dere yataklarinı halledin. Bide dere yataği süçlü bulundu helal dere kenarına ev yapanların halı bu dendi ee soruyorum size o dere yataklarının yanlarına kim rühsat verdi ev yapin diye soruyorum sizlerin gözünde insanin hiçmi değeri yok allah aşkina ben delirdim vallah hangi birine üzüleyim ya askerlerimiz canlarimiz şehitlerimiz ne oluyo bizlere bu ülkeye yeter allah aşkina yeter artik bizlere yardimci olun ceplerinizi düşünmeyin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr