Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: YETERRRRRRRRRRRRRRR ARTIK DAYANAMIYORUM YETERRRRRRRRRRRRR
Cevap SayısıCevap Sayısı: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 27 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: YETERRRRRRRRRRRRRRR ARTIK DAYANAMIYORUM YETERRRRRRRRRRRRR  (Okunma Sayısı 27 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eylül 10, 2009, 07:09:46 ÖS
Hero Member
Üye No : 89

« : Eylül 10, 2009, 07:09:46 ÖS »

Ben artık dayanamıyorum böyle haberlere delircem allah aşkina süçlu dere yataği oldu hiçmi sizlerin süçü yok

oy istemeye gittiklerinde ruhsat veriyolar vaatlerde bulunuyolar sonu bu değermi kesenizi doldürmak için bunlara gitti bi sürü insan bi sürü mal kaybi allah aşkina delircem yeterrrrrrrrrr açilim açilim dediniz bu mu açilim bakın yine bi sürü evlatlarimiz şehit oldu hangi birine yanalim ben şü an delirmek üzreyim bi tarafdan sel felaketi bi tarafdan şehitlerimiz allah aşkina yeter ne olur bizler bu ülkede yaşiyoruz artik ceplerinizi düşünmeyi birakin şü kanalizasyonlari yapin dere yataklarini daraltacağina üstlerini kapayacağiniza adam gibi çözüm bulun .
kim vercek şü arabada ölen 7 kadinin cevabini kapılar açilmadi bile bağira bağira can verdiler yeter bu dünyanin o dünyasi oldüğünu artik hatirlayin ben müslüman olmakdan bügun ütandim yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
açilim maçilim alin size açilim ne açilimi be açilim olsa ne olur öylemi saniyosunuz ki açilim olunca herşey güllük gül istanlik olcak hiç bir zaman o zihniyetler değişmicek değişmedide sizler önce şü büyük şehirlerdeki kanalizasyonlari halledin dere yataklarinı halledin. Bide dere yataği süçlü bulundu helal dere  kenarına ev yapanların halı bu dendi ee soruyorum size o dere yataklarının yanlarına kim rühsat verdi ev yapin diye soruyorum sizlerin gözünde insanin hiçmi değeri yok allah aşkina ben delirdim vallah hangi birine üzüleyim ya askerlerimiz canlarimiz şehitlerimiz ne oluyo bizlere bu ülkeye yeter allah aşkina yeter artik bizlere yardimci olun ceplerinizi düşünmeyin ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ağlayan
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Her şey bir tutam mavi uğruna
Eylül 10, 2009, 10:14:26 ÖS
Cardelen
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 3

« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2009, 10:14:26 ÖS »

Her seçimlerde oy almak için herşeyi kabul ediyolar sonra sonu böyle oluncada kims esahip çıkmıyo evet zor bi dururm ama bunun devamıda gelecek gibi görünüyo
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Eylül 11, 2009, 12:02:06 ÖÖ
Hero Member
Üye No : 89

« Yanıtla #2 : Eylül 11, 2009, 12:02:06 ÖÖ »

Bende öyle diyorum canim gelecek devami inşallah daha beter gelmez Ağlayan
Bu Sayfayı Paylaş

Her şey bir tutam mavi uğruna
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: