Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: Yeşeren umutlar nikiyle gelen üyemiz
Cevap SayısıCevap Sayısı: 14 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 130 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yeşeren umutlar nikiyle gelen üyemiz  (Okunma Sayısı 130 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kasım 05, 2009, 07:10:08 ÖS
mustti
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 2
Paylaşmak güzeldir

« : Kasım 05, 2009, 07:10:08 ÖS »

Site yönetimi ve diyer radyomuzun  temel taşları olan üyelerimiz. Sizlerle  bir oylama yapıyoruz yeşeren umutlar  nikiyle  aramıza gelen  üyemiz radyomuza gelsinmi? gelmesinmi? lütfen  cevap olarak  bu konu başlığı altına  yazınız bir sorunu olan  bir isteği olan bir düşüncesi olan lütfen yazsınki durumu çözüme kavuşturalım biz bir bütünüz. Saygılar... admin.mustti
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: Kasım 05, 2009, 07:58:41 ÖS Gönderen: Admin.Mustti »

Bizler sizlerle  var olduk sizlerle yok olmayı düşünüyoruz
Kasım 05, 2009, 09:52:40 ÖS
Sr. Member
Üye No : 87

« Yanıtla #1 : Kasım 05, 2009, 09:52:40 ÖS »

ben her kesin görüşüne saygı duyuyorum ama ben asla istemiyorum burdaki insanlara seviyesiz diyen kişi radyoya gelmesindeki amaç belli buda benim fikrim
senin gergini en iyi şekilde yapacagını ben biliyom mustim evet yapılması gereken buydu
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

ayrılık unutanlara mahsustur
Kasım 05, 2009, 09:56:09 ÖS
Jr. Member
**
Üye No : 227
BENİM MAVİDÜŞLERİM

« Yanıtla #2 : Kasım 05, 2009, 09:56:09 ÖS »

Bence aramiza katilabilir tanimiyorum ama çok güzel şiirleri var yani aramiza girmesinde sorun yok diyorum.
Bu Sayfayı Paylaş

Unutmak zor  anlatmak imkansız çünkü sen unutuldukca hatırlanan anlatıldıkca HİÇ BİTMİYENSİN
Kasım 05, 2009, 10:03:58 ÖS
Full Member
Üye No : 4

« Yanıtla #3 : Kasım 05, 2009, 10:03:58 ÖS »

evet burdaki insanlara seviyesiz diyen biri burada yani aramızda olacaksa bizde olmayız kesinlikle gelmesin
Bu Sayfayı Paylaş
Kasım 05, 2009, 11:11:23 ÖS
Cardelen
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 3

« Yanıtla #4 : Kasım 05, 2009, 11:11:23 ÖS »

Ben bu  kişi için ayrım yapmadan radyomuza form sitemize gele bilir derdim ama aramızdaki bir dj gelmesini istemediği kişinin bizim radyomuzda işi olmadığını düşünüyorum
ayrıca form için yaptığı güzllikleri bir anda yıkarak bizlere ceza verdiğini düşünüyor ama yanılıyor bizler bir bütünüz ve aslada parçalanamayız
Yeşerenumutların bir saygsısılığını görmedim gayette güzel dediğiniz gibi şiirler yazıyor ama bizim için farklı düşünen birinin aramızda yeri yok
Bu Sayfayı Paylaş
« Son Düzenleme: Kasım 07, 2009, 10:12:26 ÖS Gönderen: cardelen »

Kasım 06, 2009, 06:27:57 ÖS
Sr. Member
Üye No : 14

« Yanıtla #5 : Kasım 06, 2009, 06:27:57 ÖS »

musticim bu olayı oylamaya sunman fikrimizi sormuş olman bu aileye verilen değeri gösteriyor. öncelikle san teşekkür ederek bende fikrimi yansıtmak istiyorum. evet biz aramıza katılan herkeze saygı çerçevesinde gereken hassasiyeti gösterdiğimizden eminim. ama aramıza giripte bizi seviyesizlikle aşağılayan birini vede eğerki bu  biri sadece bir amaç için aramızda bulunuyorsa kendi kafasındaki emeline ulaşabilmek için bizi yani ortamımızı kullanarak ulaşmaya çalışıyorsa benim  buna dürüst gözüyle bakmamı kimse beklemesin.. amacına ulaşamayacağını anlayınca pılını pırtını toplayıp yok olan biri için daha ne denilebilirki.. takdiri sizlere bırakıyorum..  ama hiç kimsenin bu aileye bu ailenin hiç bir ferdine yanlış yapmasına izin vermeyeceğimin altını çizmek istiyorum...
Bu Sayfayı Paylaş
Kasım 07, 2009, 01:49:03 ÖÖ
mustti
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 2
Paylaşmak güzeldir

« Yanıtla #6 : Kasım 07, 2009, 01:49:03 ÖÖ »

Arkadaşlar bu yazılanlar Yeseren umutlar nikli üyeden msn   bana yazdıklarıdır paylaşmak istedim sizinle

merhaba..musa bey..
 nasılsınız
 form sayfanızda yaptırdığın oylama için teşekkürler..
 pc başında değilsiniz sanırım..neyse..arkadaşlarınız güzel yorumlar yapmışlar öncelikle  inanın saygı ile okudum..tabi üzülerek de..ancak şunu da  söylemeden geçemeyeceğim..elbetteki ne forum sayfanız ne radyonuz ben olmasam da  olacak ve  her anlamda..sizlere başarı ve sağlık diliyorum..bu vesile ile  böyle  anlamsız yorum ve bakışla yazılan düşüncelerin altında yatan nedeni de  bilen biri olarak
  kimseye olumsuz ve yanlış bakmadığımı düşüncelerine saygı duyduğumu iletirseniz sevinirim..ailenize  ve size özellikle sağlık ve başarı diliyorum..ve sizden son bir ricam olacak..özellikle  belli amaçla orda olduğumu düşündükleri için ne kadar yanılgı içinde olduklarını lütfen ietirmisiniz..
 saygılarımla  belirtmek isterim ..radyoda istenmeyen biri olarak forumda da olmam mümkün değil ve sağlıklı da olmaz  ..bu vesile ile sizden şahsınızdan özür dileyerek ..hiçbir yerde olmamam gerektiğini anladığım için..ve zamanla ne kadar yanılgı içinde oldukşarını da inşallah siz anlatırsınız..
 allaha emanet olun..ve gül hanıma şunu söyleyiniz..her zaman sağlıklı ve huzur içinde olmasını diledim ve inşallah öyle de olur..ancak  etkisinde bıraktığı iki kişi murat ve orhan beylere...yargısız infaz yaptıklarını da  bildirmek isterim..
 her şey gönlünüzce olsun..allaha emanet olun..
 başarı ve sağlık dileklerimle...hoşçakalın..
 zaman oldukça  aramak istediğinizde  sizinle elbette konuşurum ..sağlıklı düşünen ve gerçekçi olan insana ve düşüncelerine saygı duyan..manevi ve yürek güzelliği olan art niyetten uzak herkes  canım dır  can dostumdur..
 her şey için teşekkürler..
 byyy
[/font]
Bu Sayfayı Paylaş

Bizler sizlerle  var olduk sizlerle yok olmayı düşünüyoruz
Kasım 07, 2009, 09:59:34 ÖS
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 75

« Yanıtla #7 : Kasım 07, 2009, 09:59:34 ÖS »

ben  şahsen tanımıyorum  radyoda neler yaşandı onuda bilmiyorum bu konu canli olarak hep beraber bir arada acıklığa kovuştursak iyi olurdu
Bu Sayfayı Paylaş

Kasım 07, 2009, 10:08:26 ÖS
Sr. Member
Üye No : 14

« Yanıtla #8 : Kasım 07, 2009, 10:08:26 ÖS »

musticim. yeşeren düşlerin  msn ne yazdıklarıyla ilgili şu açıklamayı yapmadan geçemeyecem. gülün etkisinde kalan iki kişi olarak beni ve muradı göstermiştir. oysaki yeşeren düşlerin radyoya aylar evvel geldiği zaman anlamsız bir kaprisiyle karşılaşan ilk kişi ben. oldum ona remen bunu bu güne kadar hiçbir şekilde gündeme getirmedim ve herhangi bir yorum da yapmadım ... yeşeren umutların da  bunu unutacak kadar  uzun zaman da geçmediğine eminim . biz kimsenin etkisinde kalarak yorum yapmayız. ama şunu da okuyuyacağından emin  olduğum için  buraya yazıyorum.  (( evet gül ün etkisinde kalsamda gül bizim  canımız bizim için vazgeçilmez bir isim gülün etkisinde kaldıysamda gülün  şahsına fikrine saygı duyduğum ve duymaya devam edeceğim biridir)). çünkü  gül bize bu aileye son derece değer veren bir isimdir.  şunuda söylim.. yeşeren umutlara  gayet kibar cümleler kullandığı için teşekkür ediyor başka ortamlarda  art niyetsiz paylaşımlar diliyorum..
Bu Sayfayı Paylaş
Kasım 07, 2009, 10:20:12 ÖS
Cardelen
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 3

« Yanıtla #9 : Kasım 07, 2009, 10:20:12 ÖS »

Musti oylama için ve yazılanları bizmle paylaştığın için çok teşekkür ederim bu olaydada şunu anladım biz bir ayleyiz bizi kimse parçalayamaz ailemiz büyüye bilir her zaman için büyümsesine izizn vere bilirim ama parçalanmasına asla tüm mavi düşler alesine güzel saglıklı neşeli yarınlar diliyorum
Bu Sayfayı Paylaş

Kasım 07, 2009, 11:17:19 ÖS
Hero Member
Üye No : 89

« Yanıtla #10 : Kasım 07, 2009, 11:17:19 ÖS »

Ah ah bu insanlarin bu gune dek anlamadiklari birşey var işde burasi bir aile olduğu bizler saygi ve sevgi çerçevesi içindeyiz ve birbirimize ne olursa olsun kenetlenmiş dürümdayiz  özür diliyorum yeşeren umitle bak kardeşim arada ne yaşanirsa yaşansin bizler bu radyoya vede formsayfamıza hiç bir zaman küsmedik hele birde hatamiz yoksa hiçbir zaman bu radyoya girmemezlik etmedik bifde
kizipda forma attiklarimizi sılmedik bizler isterdikki aszdha sabredin ve bu aileye kendinizi kabullendirin sizler bu aileyi iyi tanimamişsiniz bizler hiçbirimiz
birimizin hakkında laf söyletmeyiz vede söylemeyiz hatalarimizda olsa özür dilemesini biliriz fakat formda verdiğimiz emekleride silmeyiz.
Bu Sayfayı Paylaş

Her şey bir tutam mavi uğruna
Kasım 09, 2009, 04:54:42 ÖS
Sr. Member
Üye No : 87

« Yanıtla #11 : Kasım 09, 2009, 04:54:42 ÖS »

yazdıgın notu okudum yeşeren umutlar ben kimseyi etki altına almadım ve almamda ama herkesin doğruyu görecek gözü var siz yaptıklarınızı çabuk unutuyorsunuz burda kimse unutmaz evet burda bir amaç için bulunuyorsun seni benim kadar kimse tanıyamaz sen burda var olucaksan ben zaten bu ailemi çok sevdiğim halde asla burda olmam ben onlarla nasıl olsa her şekilde görüşüyorum bunu baştan yazsaydım kişileri evet etkilemiş olurdum belki ama farkındaysanız yorumlardan sonra yazıyorum sizin oldugunuz yerde ben yokum bunuda tüm ailem dediğim mavidüşler ailesi bilsin YEŞEREN UMUTLAR VARSA RADYOMUZDA BEN ASLA YOKUM sizlerle her şekilde zaten görüşüyorum saygılarımla
Bu Sayfayı Paylaş

ayrılık unutanlara mahsustur
Kasım 10, 2009, 12:44:22 ÖÖ
Hero Member
Üye No : 89

« Yanıtla #12 : Kasım 10, 2009, 12:44:22 ÖÖ »

Canom bir tek şeyi halen anlamadiysan sana diyecek lafim yok  biz bi aileyiz bazi insanlar bu aileyi  karişdirmak istesede asla karişdiramaz fakat yeşeren umitle adli arkadaşa da  şunu söylemek isterim forma verdiğin emekleri silmen yakişmadi fakat bir tek şeyi unutma bu aile birbirine öylesine kenetlendiki bunu asla kimse yipratamaz bziler birbirimize kenetlenmişiz hatta bitimizin  canı yansa diğerininde yaniyo işde önemli olan bu benim ailem canlarim birtane sizleri seviyom be mavi ailesi. Öpücük
Bu Sayfayı Paylaş

Her şey bir tutam mavi uğruna
Mayıs 25, 2010, 10:31:38 ÖS
Newbie
*
Üye No : 383

« Yanıtla #13 : Mayıs 25, 2010, 10:31:38 ÖS »

ben mavi düşler ailesine geldigim için çok mutluyum ve herkesi tanıdım sevdim benim burda herkes ailem gibi oldular annem kardeşim ablam abim gibiler herkes ve çok seviyorum ceren annemde geldi ve mutlu oldum musti abim olsun emel annnem olsun rüya ablam olsun gerçekten iyi ki gelmişim canımsınız herkesi çok seviyorum musti abicim sanada tşkler
Bu Sayfayı Paylaş
Haziran 12, 2010, 08:55:59 ÖS
Newbie
*
Üye No : 383

« Yanıtla #14 : Haziran 12, 2010, 08:55:59 ÖS »

ben ailemi gerçekten çok seviyorum herkesin yeri ayrı benim için bizim mavidüşler ailemiz bir tanedir
Bu Sayfayı Paylaş
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: