Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: Üstteki üyeyi 3 keLime iLe tanımLa
Cevap SayısıCevap Sayısı: 16 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 66 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Üstteki üyeyi 3 keLime iLe tanımLa  (Okunma Sayısı 66 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mayıs 07, 2009, 03:02:52 ÖS
Sr. Member
Üye No : 14

« Yanıtla #15 : Mayıs 07, 2009, 03:02:52 ÖS »

çok  güzel  bir  çalışma  başlatılmış  yeni  gördüm. öncelikle  bu  çalışmayı  başlatan  cardelene  teşekkür   ediyorum. ve   benimle  ilgili   o güzel  ifadelerinden  dolayı....
 dostlarım ve  ablalarım olan cerat  ve  emel e sonsuz  teşekkürlerimi iletiyorum.   evet   birbirleriyle  samimi  iki güzel  insan . öyleki ben ikisinide  tarif edecek  kelime bulamıyorum .
onların hakkında düşündüğüm kadar  onlarda benim için aynı güzellikte düşünmüş  ve  kelimeler dökmüşler. sizleri çok seviyorum.  ablalarım  çok  güzel  insanlarsınız  bu  her şeyi anlatmaya yetiyor sanırım. çünkü benim için çok şey demek bu kelime.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Mayıs 07, 2009, 03:28:46 ÖS
Sr. Member
Üye No : 14

« Yanıtla #16 : Mayıs 07, 2009, 03:28:46 ÖS »

cardelen birazda seni anlatalım ne dersin. evetttt.  ama sana değil arkadaşlara  anlatıyorum  cardeleni ..  ben  cardleni  önce  vefalı bir  arkadaş . öncelikle  kendisine  saygısı olan biri. dost  ve  arkadaş canlısı  yürekten  ve  samimi. her şeyin  bir  haddi  yeri  ve zamanı var  anlayışıyla hareket  eden. güzel  bir  arkadaşımız   mavidüşler ailesinin  bel  kemiği. 
seni seviyoruz  cardelen ......

Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: