Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: Sizleri sizlere şikayet ediyorum
Cevap SayısıCevap Sayısı: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 52 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sizleri sizlere şikayet ediyorum  (Okunma Sayısı 52 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haziran 07, 2009, 05:54:26 ÖS
mustti
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 2
Paylaşmak güzeldir

« : Haziran 07, 2009, 05:54:26 ÖS »

Evet deyerli arkadaşlar bu konuyu kim okuyorsa ilk başta şunu bizzat belirtim cevap yazmayın lütfen.  Evet arkadaşlar 2 yıldan beri sizlerleberaberim Açıkcası  çok yoruldum keyifli  güzel  kötü acı anlama özürlü anlayışsız insanlar oldugibi adam gibi adam kadın gibi kadınlarda vardı birde dos bildiğim insanlar var bensadece öyle sanıyormuşum hemen her konuda tek ve yalnız kaldığım gibi  yine  sonunu bile bile   giriştigim  ama asla yanılmadığım bir olayda bu kararımın tuzu büberi oldu bu kararımda etkili  olan ve bunu başaran kişileri  gerçekten canı gönülden kutluyorum . benim hayatımın  iki önemli detayı  vardır.  Birincisi  ihanetin magzereti  olmaz ikincisi benim için fedakarlık yapmayan kişi benim dostum asla arkadaşım hiç olamaz  mutluk denilen sevgi yüregi hep çokcuk olan  MUSTTİ  ARTIK YOK   biraz kendimle kalmak istiyorum
böyle giderse hiçbirşey düzelmiyecek düzelmezde çok şey istemedim  ama siz istedimbilin sizleri sevdim sevmedi bilin  bundan sonra hiç birşey eskisi gibi olmuyacak msn hiç kimsenin yazmasını  istemiyorum  forum özleden cevap vermem  bu konuda  bana azda olsa  saygı gösterin  ve beni öldü bilin   buraya  gelirim  forum sitesini açık cası hoşuma  çok  giden  bir konuya cevap yazarım veya  konu açarım  lütfen bana sorunlarınızı ve bagzı sitedeki sıkıntılarınızı  bildirmeyin  kendiniz cözmeye  calışın elinizden geldiği kadar zagten ben  gereken yerde mudale edecem kurallarımız  aynı  degişen birşey yok
sadece ben yokum artık bagzı şeyler düzelene kadar bu arada unutmayın doslarıma selam söylemeyi .......

Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Bizler sizlerle  var olduk sizlerle yok olmayı düşünüyoruz
Haziran 07, 2009, 06:44:29 ÖS
Cardelen
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 3

« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2009, 06:44:29 ÖS »

Sagol musti bu güne kadar gerçekten çok güzel şeyler yaptın ve bizlerlede bunu paylaştın, seni sanırırm bu konuda anlayamadık veya anladık ama sana belirtemedik ve senin istediğin gibi yanında olanmadık. anladığım kadarı ile bizlere kırılmışsın sanada hak veriyorum. tabiki yaptığımız hatanın telafisi olmaz ama eger bende bu saydığın grubun içerisindeysem çok üzüldüm ve sendne özür dilerim umarım  beni affedersin herşey için teşekkürler.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: