Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: Radyo güvenliği ??
Cevap SayısıCevap Sayısı: 4 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 27 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Radyo güvenliği ??  (Okunma Sayısı 27 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aralık 28, 2009, 11:27:52 ÖS
mustti
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 2
Paylaşmak güzeldir

« : Aralık 28, 2009, 11:27:52 ÖS »

Radyomuzda  yayın yapan dj arkadaşlar  Radyomuzun  güvenligini  alacağınız küçük basit önlemlerle  sağlıya bilirsiniz...
 Bunlardan  bir tanesi   gas ve guest  dediğimiz   kişileri ''çizerek''  veya  bamlıyarak !! yapabilirsiniz ..
Bunlardan ikincisi  özeli  kapatmak  ve çok önemlidir özeli açık  bırakırsanız  özelden  dinlicilerimize   kötü sözler yazabilirler
Bu iki  özelliğe  dikkat ederseniz  yayınınızda dinlicilerinize  sorunsun  sıkıntısız  yayın sağlarsınız...

YAYINYAPAN  DJ ARKADAŞLAR  BU İKİ  BASİT ÖNLEME DİKKAT EDİN LÜTFENN

...:ÖNERİLERİM:...
DJ  ARKADASLAR   BİLİYORUM  BAGZEN ÖZELİ AÇMAK  ZORUNDA  KALDIĞINIZI
BAGZEN  GUEST ARKADAŞLARI NEDEN  AÇTIĞINIZI  ÇOK İYİ  BİLİYORUM  GUEST ARKADAŞLARA ÖZELDEN  NİK ALMASINI  SÖYLEYİN   ÇİZİK VAZİYETTE   VE DAHA  SONRA  HIZLI BİR SEKİLDE   ÖZELİ HEMEN KAPATIN
BİR ARKADAŞIMIZ  RADYOMUZA  BİR DİNLİYİCİ GETİRİRKEN  O ANDA   O GUESTTİ 
ACIK BIRAKIN İYİ  TAKİP  EDİN  VE ONA EN KISA ZAMANDA ONA  NİK ALMASI İÇİN YARDIMCI OLUN

YAYIN YAPARKEN  BİRDİNLİCİYE YARDIM ETMEK BAGZEN ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUM  YAYINIZ  SIRASINDA BAŞKA BİR  ARKADAŞDAN YARDIM  İSTEYİN!! YARDIMCI OLUN  BU SİZİN YÜKÜNÜZÜ  VE PERFORMANSINIZI  DÜŞÜRMEDEN  YAYININIZI İYİ 
 BİR SEKİLDE  SÜRDÜRMENİZİ SAGLAR.  YARDIMLAŞMA HER ZAMAN İÇİN İYİDİR    BİLGİ  HERSEYİN ÜSTESİNDEN  GELİR  BUNU UNUTMAYIN 
HEPİNİZE İYİ YAYINLAR....
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Bizler sizlerle  var olduk sizlerle yok olmayı düşünüyoruz
Aralık 29, 2009, 12:17:42 ÖÖ
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 75

« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2009, 12:17:42 ÖÖ »

tşkler kanka paylaşim için güzel  konu dikkat edilmesi gereken bir konu
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Aralık 29, 2009, 12:29:56 ÖÖ
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 76
paylaşmak özğürlüktür

« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2009, 12:29:56 ÖÖ »

Teşekkürler Mustim.
Bu Sayfayı Paylaş

......:Bir  başkadır mavi:.....

Aralık 29, 2009, 04:49:00 ÖS
Cardelen
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 3

« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2009, 04:49:00 ÖS »

Paylaşımın için teşekkürler evet en önemli tedbir yöntemleri çünkü kendini bilmez kişiler özelden çok şey yaza biliyorlar
Bu Sayfayı Paylaş
« Son Düzenleme: Mart 02, 2010, 10:43:28 ÖÖ Gönderen: cardelen »

Mart 02, 2010, 01:19:28 ÖÖ
Global Moderator
Sr. Member
Üye No : 337

« Yanıtla #4 : Mart 02, 2010, 01:19:28 ÖÖ »

evet sonuna kadar katılıyorum yardımlaşmak çok onemlı bazen olabiliyor işimiz vardır tabiki kimsenin buna itirazı olmaz. evet özel konusundada bazen açmak zorunda kalıyoruz. acil durumlarda isteniyor.
Bu Sayfayı Paylaş
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: