| Mayıs 15, 2010, 11:10:19 ÖÖ |
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 76
paylaşmak özğürlüktür
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 15, 2010, 11:10:19 ÖÖ » |
|
Tünaydınlarr mavidüşler ailemm,hayırlı tatillerr,bol güneşli günlerr,bu gün nasılsınızz?Görüşmek dileklerimle,hayırlı günler,sizleri seviyorumm..
|
|
|
|
|
|
......:Bir başkadır mavi:.....
|
|
|
| Mayıs 15, 2010, 06:06:07 ÖS |
Hero Member
Üye No : 372
SEVERSEN MAVİYİ, BULURSUN SEVGİYİ.
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 15, 2010, 06:06:07 ÖS » |
|
Emin Bey,
Size öncelikle her zaman yazılarıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim... Forumculuğu verilen emeği iyi bilirim ve burda yapılmış bir emek var tepkim ondan dolayı. Yani arada bir girip de iki satır bir şey yapmak zor olmasa gerek.... duygularımı onun için buraya döktüm.... Sizin bu yazıya göstermiş oldugunuz hassasiyetten dolayı da memnun oldum.....
Amacım kimseyi kırmak veya üzmek değil asla böyle bir düşüncede olamam zaten. Evet burayı elbirliğiyle daha güzel hale getirmek için burdayım arkadaşım......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 15, 2010, 06:08:00 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 15, 2010, 06:08:00 ÖS » |
|
Sevgili Emelcim,
Çok teşekkür ederim canım bana zaten kimse birşey demiyor ben öyle hissettim..... Sabır diyelim ve el ele daha güzel bir foruma diyelim canım...... Teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 15, 2010, 06:20:50 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 15, 2010, 06:20:50 ÖS » |
|
Sevgili ablam ceren abla tepkin son derece dogal ve haklı bir tepkidir bir ara arkadaşlar forumcu dediğimiz insanlari bir araya topluyacağım ve orda bir karar alacağım kafam tasarladığım bir fikri sizlerle paylaşacağım onun üzerine herkezin ya öyle yapacak yada kendi adına ayrı şekilde kendi paylaşımlarını yapacak bu tasarlıyorum ve sizlerle paylaşıma açacağım tek korkum yarı yolda bırakılmak işin açıkcasi tekrar söylüyorum ceren abla tepkinde ve yazdıklarında son derece haklısın inanın bu sanal alem çok farklı demiyorum çünkü hayat çok farlı ve yaparsınız yaparsınız bir yerde tıkanırsınız benim size söylemek istediğim bildiginiz yolda devam edin emin olun bir gün yaptıklarınızın karşılığını alacaksınız sizleri seviyorum ve bu yolda sizlerleyim bunu sakın unutmayın değerli yorumlarınız için teşekkürler hepinizin emegine saglık .......
Sevgili Admin Mustti,
Yazıma verdiğin cevap için öncelikle sana teşekkür ederim, senle konuşmalarımda her zaman yanında Mavidüsler ailesinin yanında olacağımı söylüyorum...Ben zaten bildiğim yolda gidiyorum kardesim, sabırlıyımdır beklerim ama insanların da harekete geçmesini isterim. Ben sanal alem diye birşeyi hiç bir zaman kabul etmedim, burda sevinçlerimizi, acılarımızı, mutluluklarımızı paylaşıyoruz AİLEYİZ, DOSTUZ diyoruz o zaman bırbbırımıze de söylediklerimizde kırılmamalı sadece düşünmeliyiz diyorum.
Kafandaki düşünceleri açıkladığın zaman elimden gelen yardımı yapacağımı her zaman söyledim. İnsanları yarı yolda bırakmak gibi bir yapıya sahip olmadım, burdaki arkadaşlarımın da bu yapıda olmadığını umuyorum.
SIRASI GELDİĞİNDE RADYODA LAKLAK YAPICAZ, FORUMDA YAZILANLARDAN BİLGİ SAHİBİ OLUCAZ, FACE DEKİ PAYLAŞIMLARDAN, ŞARKILARLA, VİDEOLARLA, YAZILARLA AĞLAYIP GÜLÜCEZ. BUNLARIN HEPSİ BİR ARADA OLURSA HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLUCAK......
MAVİDÜŞLER AİLESİNE SAYGILARIMLA........ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 15, 2010, 10:45:01 ÖS |
Hero Member
Üye No : 326
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 15, 2010, 10:45:01 ÖS » |
|
Selamlarrrrrrrrrrrrr ve herkese hayırlı geceler...sevgili dostlar, yürekte ve düşüncede, gerçek dostane duygularla paylaşımda sizlerle olmak güzel..yeni katılan dostların da forumda katkı ve yorumlarla devamlılığını dilerim...her şey en güzeli ile sizlerle olsun...esen kalın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 15, 2010, 10:47:36 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 15, 2010, 10:47:36 ÖS » |
|
iYİ GECLER ARKADASLAR. HEPINIZE SIZLERLE BİRLİKTE BURDA OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 15, 2010, 11:54:43 ÖS |
Global Moderator
Sr. Member
Üye No : 337
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 15, 2010, 11:54:43 ÖS » |
|
SELAM TUM MAVIDUSLER AİLESİNE HAYIRLI GECELER UZUN BIR ARA ARANIZDA OLAMADIM SAKARYADAYDIM YENI DONDUM SIZLERI ÇOK OZLEDIM TEKRARDAN JAYIRLI GECELER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 18, 2010, 07:55:08 ÖÖ |
Sr. Member
Üye No : 14
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 18, 2010, 07:55:08 ÖÖ » |
|
günaydınlar mavidüşler ailesi. bende son zamanlarda nete ve foruma zaman ayıramadım. rüyanın dediği gibi . evet sizleri bu güzel aileyi özledim. sizlere her gün burada ve raydyoda ulaşmanın ayrı bir tadı olduğunu anlamak o kadar zor değil miş.
sizleri mavidüşlerin her bir ferdini ayrı ayrı seviyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 19, 2010, 11:35:48 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 19, 2010, 11:35:48 ÖS » |
|
Mavidüşler ailemiz ve tüm dostlara..selam ve saygılar..sağlıklı günler sizlerle olsun.hayırlı akşamlar..herkese....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 22, 2010, 08:54:09 ÖS |
Cardelen
Administrator
Hero Member
Üye No : 3
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 22, 2010, 08:54:09 ÖS » |
|
Selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızda olmak çok güzel yazılanları okuyorum şimdi Ceren burda kimse birşeyleri paylaşırken tabiki kaşılık beklemiyor veya farklı ilgi beklemiyor ama canım eger dikkat ederesen bu formda sürekli aktif olan birkaç kişi var zaten bunlarda sana karşılık veren kişiler bunun dışındaki insanlara kırılmana gerek yok sen ve senin gibiler olduğu sürece ne form sitemiz ne mavi düşler radyosu sevgiden mahrum olamaz bizler olduğumuz sürece kimse bizi ne böle bilir ne yıka bilir sadec biraz sabır ve hoşgörü gerekiyor sanırım tekraadan aramıza hoş geldin diyor aynı zamanda geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 22, 2010, 09:18:42 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 22, 2010, 09:18:42 ÖS » |
|
Hoşgeldin sevin...evet uzun zamandır forum ve radyoda eksikliğini tüm dostlar hissetti...dilerim bundan böyle forum ve radyoda eksikliğini hissettirmezsin..teşekkürler..paylaşım ve yorumların için..iyi forumlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 22, 2010, 09:26:23 ÖS |
Cardelen
Administrator
Hero Member
Üye No : 3
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 22, 2010, 09:26:23 ÖS » |
|
Yok allahın izniyle bundan sonra burdayım çünkü tüm festival hazırlıklarım ve sezon bitti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 22, 2010, 09:55:54 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 22, 2010, 09:55:54 ÖS » |
|
Hosgeldın Sevın,
Tabiki birşey beklemıyorum, ben bır işi yaparken asla karsılık beklemek paylaşmayı severım.....Ama forumdaki bu boşluğu görünce verilen emekleri görünce üzülmemek elde değil........ Herseyin daha güzel olmasını dilerim.....
Hastalığıma gösterdiğin ilgi içinde teşekkür ederim....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 23, 2010, 03:21:04 ÖS |
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 76
paylaşmak özğürlüktür
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 23, 2010, 03:21:04 ÖS » |
|
Selamlarr,iyi hafta sonları,hayırlı tatiller.Hoş geldin sevinimm,seni ve Mustiyi aramızda görmek sevindirdi bizi.Görüşmek dileklerimle,sağlıcakla kalınnn...
|
|
|
|
|
|
......:Bir başkadır mavi:.....
|
|
|
| Mayıs 23, 2010, 05:17:47 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 23, 2010, 05:17:47 ÖS » |
|
Zamanının akışını farketmiyor, her yeni günde ömürden eksilenleri farketmiyoruz..işte bir hafta sonu daha bitmek üzere...Kaybedilen, boşa geçen ve asla değerini bilmediğimiz en önemli şey zaman olduğunu sanırım bir çok şeyi kaybettikten sonra anladığımız gibi zamanın da değerini anladığımızda çok geç olacak eyvah demek için..Değer ve anlamını bilerek, yaşamımıza sağlık, kolaylık ve huzur verecek şekilde değerlendirilen ve kıymetini bilerek geçirilen tüm zamanlar sizlerle olsun...iyi haftasonları,,sağlıklı yarınlar ..dostlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|