| Mayıs 01, 2010, 07:45:26 ÖS |
Cardelen
Administrator
Hero Member
Üye No : 3
|
 |
« : Mayıs 01, 2010, 07:45:26 ÖS » |
|
Slma arkadaşlar buğün 1 mayıs işçi ve emekçiler bayramı bugününüz va yani bir ay hepimize hayırlı olsun diyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2010, 07:48:12 ÖS Gönderen: cardelen »
|
|
|
|
|
| Mayıs 02, 2010, 01:24:37 ÖS |
Hero Member
Üye No : 372
SEVERSEN MAVİYİ, BULURSUN SEVGİYİ.
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2010, 01:24:37 ÖS » |
|
Mavi Düşler Ailesi, Mayıs ayı güzelliklerle başladı dileğim hep böyle gitmesi.......  Benim için zaten özel olan bu ayın böyle bir sevinçle başlamasına ayrıca çok ama çok sevindim... hepimize hayırlı gelmesi dileğiyle.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 03, 2010, 08:43:38 ÖÖ |
Hero Member
Üye No : 326
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 03, 2010, 08:43:38 ÖÖ » |
|
MERHABA SEVGİLİ DOSTLAR, MAVİDÜŞLER AİLESİ.....GÜZEL BAŞLAMGIÇLARA SEBEP OLAN BU MAYIS AYININ İLK GÜNÜ GİBİ TÜM GÜN VE AYLAR BÖYLE ANLAMLI VE GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİ İLE....SAĞLIK, HUZUR VE MUTLULUKLAR HEPİMİZLE BİRLİKTE DAİM OLSUN....ESEN KALIN..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 04, 2010, 07:54:22 ÖÖ |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2010, 07:54:22 ÖÖ » |
|
Günaydın sevgili dostlar, mavidüşler ailesi ve siz dostlarla sevinç ve mutluluk ile paylaşımda her güzelliği yaşarken, dün akşam aldığımız üzücü bir haberi de elbette aile ruhu yanında dostlukların gereği olduğu için üzülerek paylaşmak için yazıyorum bu satırları...Değerli dostlarım; sevgili can dostum, kardeşim mustti ile yasemin in sözlenmesi gibi güzel haber sonrası neler yapabileceğimizi düşünürken dün akşam aldığımız acı haber ile yıkıldık..MUSA KARDEŞİMİN SÖZLÜSÜ YASEMİN KARDEŞİMİZİN BABASI BİR KAZA SONRASINDA VEFAT ETMİŞ OLDUĞUNU SİZLERE ÜZÜLEREK DUYURMAK, BU OLAY NEDENİYLE ACILARINA, ÜZÜNTÜLERİNE AYNI DERECEDE YÜREKTEN KATILDIĞIMIZI İFADE ETMEK İSTEDİM..BU VESİLE İLE MERHUMA ALLAHTAN RAHMET, GERİDE BIRAKTIĞI AİLESİ VE SEVENLERİNE SABIR VE METANET DİLİYORUZ.
DÜN AKŞAM SEVGİLİ DOSTUM MUSTTİ KARDEŞİM MAVİDÜŞLER AİLEMİZE OLAN SEVGİ VE SAYGISI İLE BU ÜZÜCÜ OLAYI BİZLERLE RADYO YAYINI NA GELEREK PAYLAŞMAK LA BİZE VE AİLE DEĞERLERİNE BAĞLILIĞINI, GÖSTERDİĞİ OLGUNLUĞU İLE SEVGİSİNİDE AYNI OLGUN DAVRANIŞLA BELİRTMİŞ OLDUĞU İÇİN KENDİSİNE VE SÖZLÜSÜ YASEMİN KARDEŞİMİZE BİZDE AYNI DUYGU VE DÜŞÜNCE ÇERÇEVESİNDE BİZLERLE PAYLAŞTIĞI İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİZLE SAYGI VE SEVGİLERİMİZİ SUNUYORUZ..
DÜN AKŞAM YASEMİN KARDEŞİMİZ VE MUSTTİ CAN DOSTUM LA TELEFON GÖRÜŞMELERİ YAPARAK ŞAHSIM VE MAVİDÜŞLER AİLEMİZ ADINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİM..BU VESİLE İLE BENDEN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA BU SAYFADA VE FACEBOOK SAYFAMIZDA, BU VAHİM OLAY NEDENİYLE KENDİLERİNİ ARAYAN, ULAŞAN VEYA YOĞUNLUK NEDENİYLE ULAŞAMAYAN BÖYLE BİR GÜNDE DUYGU VE DÜŞÜNCE İTİBARİYLEDE YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜR İLE AYNI DUYGULARLA ACILARINI PAYLAŞTIĞIMIZ İÇİN SAYGI, SEVGİLERİNİ MİNNETTARLIĞINI İLETMEMİ İSTEDİĞİNDEN BU SAYFADA SİZLERLE PAYLAŞIYORUM..
iNSANIN YARATILIŞINDAKİ HİKMET-İ İLAHİ MALUMLARINIZ OLDUĞU ÜZERE, BİR SINAV ALEMİ OLAN BU FANİ DÜNYADAN GEÇİŞ SÜRECİ İÇİNDE, YAŞAYACAĞIMIZ YADA TABİ OLACAĞIMIZ SINAVLARDAN, İNANÇLARIMIZ GEREĞİ SABIR VE METANET GÖSTERİLMESİ GEREKEN BÖYLESİ OLAYLARDA SAĞLIKLI DÜŞÜNMEYİ, HAYATIN ANLAM VE DEĞERLERİNİ DE TECRÜBE EDİNMEKTE OLDUĞUMUZU BİLMEMİZ GEREK SEVİNÇLER, MUTLULUK VEREN GÜZEL OLAYLAR KADAR DOĞALDIR Kİ BÖYLE ÜZÜCÜ DURUMLARIDA DOSTLUKLARIN, BİRLİKTELİKLER VE AİLE RUHU İLE VARLIĞINI ÖZEL GÜZELLİĞİNİ GÖSTEREN DOST MECLİSLERİNİN PAYLAŞIMI YANINDA ÜZÜNTÜ VE ACILARDA DA TEK YÜREK OLABİLMENİN ANLAMI İLE DEĞERLİ DOSTLARIMIZA TEKRAR BAŞINIZ SAĞOLSUN DİYOR...KENDİLERİNE VE AİLELERİNE SABIR VE METANET DİLİYORUZ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2010, 08:00:40 ÖÖ Gönderen: mavideniz »
|
|
|
|
|
| Mayıs 07, 2010, 11:13:43 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 07, 2010, 11:13:43 ÖS » |
|
Sevgili dostlar...sizlerle olmak yaşamın anlamlı bir güzelliği...hepinize sağlık, huzur ve her anı birlikte geçecek mutluluk dolu yarınlar diliyorum..esen kalın..iyi geceler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 09, 2010, 03:50:03 ÖS |
Cardelen
Administrator
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 09, 2010, 03:50:03 ÖS » |
|
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun diyorum ve ellerinden yanaklarından öpüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 11, 2010, 09:06:10 ÖS |
Cardelen
Administrator
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 11, 2010, 09:06:10 ÖS » |
|
herkeze iyi akşamlar saglıklı mutlu ve güzel bir sabah diliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 11, 2010, 09:13:46 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 11, 2010, 09:13:46 ÖS » |
|
Hayırlı akşamlar..tüm dostlarıma ve mavidüşler aileme..gönlünüzce güzel ve anlamlı geçsin her anınız...yepyeni mavidüşlerle doğsun sabah güneşiniz..daim olsun huzur, sağlık ve sevgi güneşiniz..esen kalın...dostça kalın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 11, 2010, 09:17:03 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 11, 2010, 09:17:03 ÖS » |
|
Hayırlı akşamlar Mavidüşler ailesi, günlerin saglık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 14, 2010, 11:57:17 ÖÖ |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 14, 2010, 11:57:17 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2010, 12:15:39 ÖS Gönderen: ceren_1 »
|
|
|
|
|
| Mayıs 14, 2010, 12:52:13 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 14, 2010, 12:52:13 ÖS » |
|

Mavi Düşler Ailesi,
Aranıza katılalı çok olmadı, ama ben insanları tanımadan degerlendirmeye tabi tutmayan biriyim... İlk geldiğim gün herkesin bir tepkisi oldu geçmişe dayalı birilerine dair, birilerine benzetildim, bunlar olabilir..
Mustiyle karsılıklı konuştuğumda bunun gerçekliğini gördü önceden de zaten anladığını ve katılımımdan dolayı mutlu olduğunu söyledi... Ama benı rahatsız eden şey günlerdir buraya yazı ekliyorum veya radyoda konuşmalara katılıyorum.... bazı insanlarda hala bu tepkiyi görüyorum...
Kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil, yazılarıma da cevap vermek zorunda değilsiniz. Çünkü ben karşılık bekliyerek birşey yapmam... sadece paylaşmayı seven biriyim. Ama tepkiyi anlıyacak kadar bilgi sahibi ve rahatsızlığımı dile getirecek kadar da açık sözlü biriyim.
İsterim ki foruma ve radyoya katılımımdan yani benden rahatsız olan insanların bunu açık dille söylemesi beni mutlu eder.... En azından o insanların dürüstlüğünü ortaya koyar benim gözümde....
Varlığım insanları rahatsız ediyorsa çekilirim arkadaslar....ben buraya ne kimsenin huzurunu, nede kendi huzurumu kaçırmaya gelmedim.... Sizler tabiki daha önceden birbirini tanıyan bilen insanlar olabilirsiniz...... muhabbetleriniz farklı olabilir...
Ama forumculuk çok başka birşeydir..... en azından yeni gelen arkadaşlarınıza, katkılarına iki satır yazarak onların varlığından mutlu olduğunuzu belirtmeniz gerekir..... bu kadar vakit de hepinizde vardır.... bunu sadece bir iki kişi yaptı....
Bu benim için değil ama bundan sonra gelecek arkadaşlarınıza bunu yapın en azından...... Amacım kimseyi kırmak değil, Musti sen iyi bilirsin ablacım ben açık sözlü biriyim ve senle bazı şeylerı konuştum kardesim... Her zaman da yanında olacağımı bilmeni isterim....
Saygılarımla.HAKKIMDA BİLGİN YOKSA FİKRİNDE OLMASIN
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2010, 04:35:20 ÖS Gönderen: ceren_1 »
|
|
|
|
|
| Mayıs 14, 2010, 10:17:17 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 14, 2010, 10:17:17 ÖS » |
|
Merhaba ceren_1; içtenlikle ve gerçek düşüncelerinizi paylaştığınızdan eminim..Öncelikle belirtmek isterim ki, forum ve benzeri site yada sayfaarda paylaşım samimiyet, içtenlik ile yürek işi..Bunu yapabilmek için de kendine olan özgüven, kendini tanıma, bilgi ve becerisi kadar insana ve dostlğa olan sevgi, saygı yanında düşüncelere de saygılı olmak gerektiğini biliyoruz.Bu nedenle, gerek forum gerekse radyoda düşüncelerini, beğenilerini ve dostlara faydalı olacak yaralanılacak birikimlere dayalı bilgileri paylaşmak kişinin kendisine güveni kadar paylaşmak istediği ortm ve birlikteliği oluştran aile ruhuna kenide dyduğu saygı kadar değer vermek anlamına gelir..benim kanaatime göre..
Takdir edersiniz ki, paylaşılan bilgi, foruma eklenen konu ve değerlerin herkesce eşit düzeyde anlaşılabilmesi, ve herkes ce de katılım kadar yorumlanmasının beklenmesi doğaldır..tabiki..Ancak her zaman yaşanan bir gerçek varki..günümüzde yenilikleri, katkı ve paylaşımları kabullenmek, aynı bakış açısı ile katılım ve yorumlarla ilgi ve beğenileri dile getirmek için biraz zaman vermek gerek ortamı ve değerleri oluştıran dost ve katılımcılara..Defalarca birçok benzeri ortamlarda yaşadığım acizane deneyim ve tecrübelerim diyor ki, siz gerek forumculuk gerekse katılım ile paylaşımda aranan değerlere, beceri ve kabiliyet kadar paylaştığınız konların ifade anlatım yada katılım üslubuna bakıldığında; sade, dürüst ve içtenlikle bu gayreti gösterdiğinizi anlamak zor değil..İsim olarak veya başka özellikler açısındna birilerine benzeme veya benzetilme, bu nedenle tapki görme yada ilgisiz kalınması gibi düşüncelerinize saygı ile bakıyorum..Haklı olduğunz bir nokta şu ki ( ilk zamanlar çok kişinin yaşadığı bir durum) sayfalarımıza eklediğiniz konu ve paylaştığınız düşünceler ile birikimlerinizin anlamlı ve değerli olduğunu, sade dürüst şekilde paylaşmak niyeti ile burda olduğunuzu biliyoruz..
İfade ettiğim bu düşünce ve kanaatler ışığında, aynı düşünce ve bakış açısı ile ifadeleriniz değerlendirerek, gerek forum gerekse radyomuza katılan mavidüşler ailemiz fertlerinin zaman içinde sizi anlayarak ve gereken ilgi yada alaka ile paylaşımlarınızı okumak ve değerlendirerek yorum veya düşüncelerinide ifade ederek EMEĞE SAYGI YANINDA KATILIM İLE PAYLAŞIMLAR İÇİN VERDİĞİNİZ ZAMANA SAYGI GÖSTERİRLER UMARIM..Şu düşüncenize de katılmamak mümkün değil..Elbetteki forum ve radyomuza gelen, katılan her yani arkadaşa ilgi, alaka ve saygı elbette olmalı..Ancak sadece zaman evet zaman veremek gerek diyorum ben..
Görüş ve düşüncelerinize saygı ile sizinde aynı hoşgörü, sabır vede gereçek dostlukların gereği ne huzurunuzn bozulmasına izin verin. nede başkalarının huzursuz oldğunu düşünün..Sanal alem diye ifade edilsede ben her zaman; düşünce ve görüşleri ifade eden, konuları pc başında klavye tuşları ile burada dile getiren emek veren yüreğin gerçekliğini savunan ve her daim takdir edilmesi gereken bir değer olarak görmüşümdür. katkı,ifade ve konu paylaşımını..Bir diğer konuya gelince; elbetteki kişileri kırmak, üzmek, tedirgin etmek veya art niyet taşıyarak varlığı ile ortamı olumsuzluğa sürüklemek değil veya olmadığını düşünmekteyim kim olursa olsun forum veya radyoya gelenlerin..yüreği ile, kendine güveni ile, emeğe saygı ile katılımda bulunmak veya dostluğun arkadaşlığın ve de paylaşımın güzelliğinin haz ve anlamlı değerini bilerek gelinmeli, hoşgörü, emeğe ve kişisel düşüncelere saygı, insani değerlere güzel bakışlada forum ve radyoya gelindiği düşüncemi samimiyetle ifade etmek isterim..Farklı düşünce veya amaçla katılım ve ifade edişler yada olumsuzluk huzursuzluk yaratmak düşüncesi ile gelenlerin zaman içinde gün ışığı gibi açığa çıkacağı, kendi kendini yok edeceğini düşünmüşümdür hep..
Değerlendirmeleri hangi açıdan nasıl ne ölçüde yapacaklarını, yada ilgi yanında yorum yapmamak yada yapmayı kişilerin, katılımcıların verilen emek ve paylaşımın anlamlı güzelliğine bilgi seviye vede kendi ölçüleri açısından ne kadar sahip olduklarını gösterecek değer yargılarına bırakınız..
Bugüne kadar, Düşüncelerimi her zaman açıkyüreklilikle, hiçbir düşünce ve davranıştan korkmadan, ama insana, düşüncelere, ifade güçlerine var oldukları ortam ve aile yapısına saygı ile hoşgörü ile anlayışla bakarak dile getirmişimdir ben şahsım adına..ve bundan sonrada bu çizgiden ayrılmayacağımı siz ve tüm dostlarımında bildiğini, veya bilmesi gerektiğini söylemek isterim..Karar sizin arkadaşım..Takdir edersiniz ki, Dostları ve yürekleri Kazanmak; sabır,hoşgörü, düşüncelere saygı ile mümkündür.İnsanları, dostları ve karşımızdaki kişilikleri kırmak, üzmek yada dışlamak ise kolaydır..Sonuç olarak, düşünce ve yazdıklarınıza saygı ile bakıyorum..karar ve uygulama özgülüğünüze de saygı ile bakmak durmundayım..Yürekli ve özgüven ile düşüncelerinizi ifade ettiğiniz için teşekkürler..yaşamınız boyunca huzur ve sağlık ile başarıların sizinle olmasını dilerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 14, 2010, 11:03:34 ÖS |
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 76
paylaşmak özğürlüktür
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 14, 2010, 11:03:34 ÖS » |
|
Selamlarrrrrrrrr,çok özürrr.Cerencimm sana hiç bir tepki yok canım,paylaşımların harika,eline,yüreğine sağlıkk,her şey için teşekkürlerrr.
|
|
|
|
|
|
......:Bir başkadır mavi:.....
|
|
|
| Mayıs 14, 2010, 11:38:51 ÖS |
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 76
paylaşmak özğürlüktür
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 14, 2010, 11:38:51 ÖS » |
|
Emin haklısın.Cerencim biraz sabır,dediğim gibi sana kimse bir şey demiyo,bir yoğunluk var galiba herkezde,birazda tembellik var galiba,bahar yorgunluğuda olabilir.Canımm iyiki aramıza katıldınnn.
|
|
|
|
|
|
......:Bir başkadır mavi:.....
|
|
|
| Mayıs 15, 2010, 01:09:24 ÖÖ |
mustti
Administrator
Hero Member
Üye No : 2
Paylaşmak güzeldir
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 15, 2010, 01:09:24 ÖÖ » |
|
Sevgili ablam ceren abla tepkin son derece dogal ve haklı bir tepkidir bir ara arkadaşlar forumcu dediğimiz insanlari bir araya topluyacağım ve orda bir karar alacağım kafam tasarladığım bir fikri sizlerle paylaşacağım onun üzerine herkezin ya öyle yapacak yada kendi adına ayrı şekilde kendi paylaşımlarını yapacak bu tasarlıyorum ve sizlerle paylaşıma açacağım tek korkum yarı yolda bırakılmak işin açıkcasi tekrar söylüyorum ceren abla tepkinde ve yazdıklarında son derece haklısın inanın bu sanal alem çok farklı demiyorum çünkü hayat çok farlı ve yaparsınız yaparsınız bir yerde tıkanırsınız benim size söylemek istediğim bildiginiz yolda devam edin emin olun bir gün yaptıklarınızın karşılığını alacaksınız sizleri seviyorum ve bu yolda sizlerleyim bunu sakın unutmayın değerli yorumlarınız için teşekkürler hepinizin emegine saglık .......
|
|
|
|
|
|

|
|
|
|