Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: İŞTE SEVGİ BU
Cevap SayısıCevap Sayısı: 4 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 23 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İŞTE SEVGİ BU  (Okunma Sayısı 23 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ocak 31, 2010, 07:33:07 ÖS
Hero Member
Üye No : 326

« : Ocak 31, 2010, 07:33:07 ÖS »

Oldukça yoğun bir sabah..Tahminen saat 8:30 da seksenlerinde,yaşlı bir adam baş parmağındaki dikişleri aldırmak için içeri girdi.Çok acelesi olduğunu söyledi,zira saat tam 9:00 da bir randevusu varmış.Onun canlı titreşimlerini hissettim adeta ve kendisine oturmasını söyledim.çünkü tedavisinin bitmesi ve ınun birisini görmesi en az 1 saat sürerdi.Saatine baktığını görünce,başka bir hastamda olmadığı için yarasıyla ben meşgul oldum.Tetkik ettiğimde yaranın çok güzel iyileştiğini görünce doktarlardan birisine bantları açmasını ve yeniden sarmasını söyledim.
Işte sevgi bu.. Yaranın tedavisi esnasında konuşmaya başladık.Bu kadar acelesi olduğuna göre acaba bu sabah bir doktarlamı randevusu olduğunu sordum.Bana hayır diye cevap verdi.Bana bakım evine gidip eşi ile kahvaltı etmek için acelesi olduğunu söyledi.O zaman eşinin sıhhatinin nasıl olduğunu sordum.
Bana orada uzun bir süredir kaldığını ve Alzheimer hastalığının bir kurbanı olduğunu nakletti.Konuşurken yarasınıda sarmış bulundu ve karısı onu beklerken biraz da geç kalmış olmasından dolayı"acaba eşiniz endişe duyarmı?" dedim.Bana beş seneden beri onun kim olduğunu bile bilmediğini ve kendisini tanımadığını söyledi.Şaşırdım,sordum:
"Sizi tanımadığı halde yine de her sabah onu görmeyemi gidiyorsunuz?"Elimi okşayarak gülümsedi ve:
"O beni tanımıyor ama ben halen onun kim olduğunu biliyorum."dedi.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2010, 07:32:55 ÖS Gönderen: mavideniz »

Şubat 02, 2010, 11:59:56 ÖÖ
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 76
paylaşmak özğürlüktür

« Yanıtla #1 : Şubat 02, 2010, 11:59:56 ÖÖ »

Evet sevgi hakikaten bu,eline sağlık Emin.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

......:Bir  başkadır mavi:.....

Şubat 02, 2010, 01:14:10 ÖS
Hero Member

« Yanıtla #2 : Şubat 02, 2010, 01:14:10 ÖS »

böylesi tertemiz ve ömürlük sevgiler...işte hayatın anlamlı ve belkide zaman zaman gizemli en güzel duyguları...gerçek sevgileri herkesin yaşaması dileği ile..teşekkürler..
Bu Sayfayı Paylaş

Şubat 02, 2010, 02:13:03 ÖS
Cardelen
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 3

« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2010, 02:13:03 ÖS »

İşte gerçek sevgi iste gerçek saygı paylaşımın için teşekkürler
Bu Sayfayı Paylaş

Şubat 02, 2010, 02:41:48 ÖS
Hero Member

« Yanıtla #4 : Şubat 02, 2010, 02:41:48 ÖS »

sizler sağolun..teşekkürler..
Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: