Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: İNGİLTERE'DE ÖLEN DOKTORUN GARAJINDA HAZİNE
Cevap SayısıCevap Sayısı: 4 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 23 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: İNGİLTERE'DE ÖLEN DOKTORUN GARAJINDA HAZİNE  (Okunma Sayısı 23 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ocak 02, 2009, 10:49:53 ÖS
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 75

« : Ocak 02, 2009, 10:49:53 ÖS »

İngiltere'de ölen doktorun garajında "hazine" 
Londra-İngiltere'de ölen bir doktorun garajında, yaklaşık 50 yıldır kullanılmayan 1937 üretimi hazine niteliğinde Bugatti araç bulundu. Harold Carr adlı doktor öldükten sonra yakınlarının bulduğu aracın, sadece 17 adet üretilen 57S Atlante tipi olduğu belirtildi.

Doktorun birkaç yıl kullandıktan sonra garaja sakladığı aracın sadece 26 bin 284 kilometrede olduğu kaydedildi. Paris'te gelecek ay açık artırmaya çıkarılacak aracın değerinin en az 4,35 milyon dolar (yaklaşık 6 milyon 720 bin TL) olduğu belirtiliyor.
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Ocak 03, 2009, 01:04:13 ÖÖ
Full Member
Üye No : 4

« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2009, 01:04:13 ÖÖ »

bu ne ya adm servet saklamış   keşke benim amcam olsaydı ne olurdu sanki
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Ocak 03, 2009, 11:17:15 ÖS
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 75

« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2009, 11:17:15 ÖS »

inş olur kardeşim
Bu Sayfayı Paylaş

Şubat 04, 2009, 10:33:16 ÖS
Hero Member
Üye No : 78

« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2009, 10:33:16 ÖS »

Adam öldü gitdi de keşke beni evletlık alsaydı ya
Bu Sayfayı Paylaş

Şubat 05, 2009, 08:16:54 ÖÖ
Cardelen
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 3

« Yanıtla #4 : Şubat 05, 2009, 08:16:54 ÖÖ »

Bu ne ya herkez adama talip oluyo ben ne anladım garajda duran kullanmadığı araacı ya kazanmış ama yemesni bilmemeiş buna ne denir bilmiyorum
Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: