| Mayıs 30, 2010, 05:03:41 ÖS |
Hero Member
Üye No : 372
SEVERSEN MAVİYİ, BULURSUN SEVGİYİ.
|
 |
« : Mayıs 30, 2010, 05:03:41 ÖS » |
|
MAVİDÜŞLER AİLESİ'NE,
SİZLERİ BU KISA ZAMAN DİLİMİNDE SEVDİM HEPİNİZ AYRI AYRI BİRER DEĞERSİNİZ BENİM İÇİN... AMA YANLIŞ ANLASILMALAR BANA GÖRE DEĞİL... BENİM NE YAPTIĞIMA KİMSE KARIŞAMIYACAĞI GİBİ BENDE NE RADYO NEDE FORUMA GELENLERE KARIŞABİLİRİM.. HERKESE SONSUZ SAYGIM VAR.....
KONUYU UZATMIYACAM. SİZLERİ SEVİYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN.....
HUZUR,MUTLULUK VE GÜZELLİKLER SİZLERLE OLSUN.......
HOŞÇAKALIN...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mayıs 30, 2010, 09:06:15 ÖS |
Hero Member
Üye No : 326
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2010, 09:06:15 ÖS » |
|
Belki ziyaretçi yada paylaşımcı olarak geleceğinizi düşünerek cevapsız bırakmak istemedim mesajını ceren_1.Hoşçakal demesi en kolayı..ayrıca nedeninide anlamak mümkün değil..dün akşam radyoda anlamsız bir kısırdöngü ile üstünüze almamanız gereken bir mesajı kendinizce yorum yaparak alınmanıza şaşırdım açıkçası..Herkes herkesi sevmeyebilir ama herkes bibirine saygı göstermeli, hoşgörü ve paylaşımda bulunan aile ruhu içinde davranmalıdır..Özellikle anlamadığım bir diğer konu....[[ BENİM NE YAPTIĞIMA KİMSE KARIŞAMIYACAĞI GİBİ BENDE NE RADYO NEDE FORUMA GELENLERE KARIŞABİLİRİM.. HERKESE SONSUZ SAYGIM VAR....]] diyorsnuz ama yeri ve zamanı geldiğinde dost dostun yapacağına da karışır, dinler yön verir. ayrıca kimse ölçüsüz ve peşin yargılı olmamalı bunuda siz daha iyi bilen birisiniz..Bu nedenle bende fazla ca yorum yaparak uzatmak istemiyorum konuyu..Gerek forum gerekse radyoya gelen herkese karşı hoşgörü ve saygıya davet ediyorum sadece..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2010, 09:12:58 ÖS Gönderen: mavideniz »
|
|
|
|
|
| Haziran 05, 2010, 01:59:50 ÖÖ |
Cardelen
Administrator
Hero Member
Üye No : 3
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2010, 01:59:50 ÖÖ » |
|
ben bu paylaşımı bir şiir olarak nitelendiriyorum ve burda kimsenin biryere gitmeyecegini düşünüyorum sadece şunu bilmenizz isterimki form özelliklerini bilmeyen ve paylaşımcı olmayan bir katılımcı gurubumuz var bizlerde sizlerin paylaştığı konulara hemen cevap veremiyoruz buda sanırım sizlerde bir kırgınlık oluşturmuş ama inşallah ilerde kadromuzu biraz daha zenginleştirerek daha erken cevap verme fırsatını yakalarız onun için sizlerden özür diliyor paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum Vildan abla nereye gide bileceğini sanıyorsun biz seni bulduk ve kolay kola bırakmayız tabi sen bizz terketmediğin sürece
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2010, 02:10:52 ÖÖ Gönderen: cardelen »
|
|
|
|
|
| Haziran 05, 2010, 03:37:17 ÖS |
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 76
paylaşmak özğürlüktür
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2010, 03:37:17 ÖS » |
|
Vildan'cım bu hoşçakalın demeni biraz ara vermen diye düşünüyorum,bizler sizlersiz,sizlerde bizsiz yapamazsınızzzz.Bizler mavidüşler ailemizi çok seviyoruz onun için kimseye hoşçakalın demiyoruz.Evet bu aralar bir durgunluk oldu,galiba herkezin işi var.İnşallah yine hep bir araya toplanacaz,ben mavidüşler ailemi çok seviyorum ve kimseyi bırakmıyorum.
|
|
|
|
|
|
......:Bir başkadır mavi:.....
|
|
|
| Haziran 05, 2010, 11:43:29 ÖS |
mustti
Administrator
Hero Member
Üye No : 2
Paylaşmak güzeldir
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 05, 2010, 11:43:29 ÖS » |
|
mavideniz cardelen ve emel nikli üyelerimiz tüm söylediklerine ayne katılıyorum ve bende kalman gereken üyelerimiz arasındayım ..
|
|
|
|
|
|

|
|
|
| Haziran 07, 2010, 12:54:26 ÖÖ |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2010, 12:54:26 ÖÖ » |
|
İyi geceler Mavidüşler Ailesi,
Öncelikle sizlere teşekkür ederim, Ben hoşçakalın derken, kendimce içimde kırılıdığım bana yöneltilen bir olaydan ve söylenen bir sözden dolayı bunu yaptığımı söylemek isterim ..... Bu olayın sizlerle hiç bir ilgisi yok. Sizleri bu kısa zaman dilimi içinde inanın çok sevdim bana çok yakın davrandınız sevgi ve saygı gösterdiniz....
Sn.Mavideniz Bana ilk cevap yazan siz olduğunuz için ilk size cevap vereyim, radyodaki olayda benim üstüme alınacağım birşey yoktu, sadece bir arkadasımıza Guestin yaptığı saygısızca sataşmalardan dolayı sakinleşmesi adına yazıyordum ve o şahıs (guest) emele de aynı saygısızlığı yaptı ve cevabını aldı, aksine diğer arkadaş üstüne neden alındı, onla ilgili birşey yokken ...üstelik radyoya bir iki defa girmiş birinin neden bunu yaptığını bende anlamış değilim, eger siz anladıysanız banada anlatın eger o arkadasa bir saygısızlığım olduysa ondan da burda özür dilerim....... BENİM NE YAPTIĞIMA KİMSE KARIŞAMIYACAĞI GİBi lafımı anlamamışsınız, şöyle söyliyeyim bunu öncelikle bir saygısızlık olarak almanızı istemem, ben forumda nasıl kimsenin yazdığına, eklediklerine karışmıyorsam, veya radyoda ne yaptığına karışmıyorsam, banada da kimsenin karışamıyacağı anlamında söylenen bir söz... isteyen foruma girer, isteyen radyoya, isteyen face kimse kimseden izin almak zorunda değil... tabiki bu sayfaların güzelleşmesi adına bazı arkadaşlarımıza birşeyler yaptım ama bu forumun ve buraya verilen emek adınaydı, umarım bu konuda sizi aydınlatabilmişimdir. Şimdi ben size birşey sormak isterim, yanlış anladıysam düzeltin (Gerek forum gerekse radyoya gelen herkese karşı hoşgörü ve saygıya davet ediyorum sadece..) bu sözleri bana mı hitap ettiniz, öyle olduğunu düşünmek istemiyorum ama.... Kendimce burda kimseye karşı bir saygısızlık yaptığımı sanmıyorum.... herkese hosgörülü ve saygılı oldum..... Eger sizlere böyle bir olayım olduysa... ben Özür dilemekten asla yüksünecek yapıda biri değilim.....ve özür dilerim.....
Sevgili Cardelen, Şiir olarak almana sevindim, şiirleri çok severim ama bende kabiliyet bu konuda sıfır... Gitmek istemedim sizlerden de hiç bir yanlışlık yapılmadı aksine herkes çok sevgiyle kucak açtı... cevap verildi veya verilmedi gibi bir olayla alakası yok...bunun için benden özür dilemeniz gereksiz....ben paylaşmayı seven biri olduğum için burdaydım....karşılık beklediğim için değil. Sana göstermiş olduğun yakınlık için teşekkür ederim. 
Sevgili Emelim,
Canım arkadaşım ve dostum, sana böyle hitap etmek istedim çünkü,her konuda benim çok yanımda oldun ,kısa zaman diliminde senle bazı özel şeyler paylaştık, evet sizlersiz yapamam doğru söylüyorsun ben sevdiğim canım,arkadasım,dostum ve kardeşim dediğim insanları zor bırakırım ama silindiğim zamanda silerim......canım ama bazı şeyler var ki insanın içini acıtır bu bir söz veya bir yaklaşım olabiliyor... ama dediğim gibi bunların sizle hiç alakası yok.... benim canım farklı şekilde acıtıldı, üzüldüm ve forum denen olaylardan uzak durmaya karar verdim. Ama bir daha foruma girecek olursam bu başka biryer değil yine burası olacak, ama sen benim her zaman dostum olarak kalacaksın bunu bilmeni isterim, istediğin sürece tabiki....msn de görüşüyoruz zaten ....
Sn.Admin.Mustti.
sana burda böyle söylüyorum ama sen evlat ve kardeş oldun benim için öylede kalacaksın... sözümün her zaman arkasındayım istediğin zaman yardım edeceğimi söyledim..... hep başarılı ve mutu olmanı dilerim......
Sizleri çok seviyorum ve herşey için burda olan veya olmayan bütün MAVİDÜŞLER AİLESİNE teşekkür ederim.......herşey gönlünüze göre olsun....... EĞER BİLMEYEREK BİRİNİZİ KIRDIYSAM AFFEDİN..... BEN KİMSEYE KIRGIN VEYA KÜS DEĞİLİM.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2010, 01:30:17 ÖÖ Gönderen: ceren_1 »
|
|
|
|
|
| Haziran 08, 2010, 01:21:18 ÖÖ |
mustti
Administrator
Hero Member
Üye No : 2
Paylaşmak güzeldir
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 08, 2010, 01:21:18 ÖÖ » |
|
Bunu açık yürekle söylüyorum çok paylaşımlara tanık oldum gördüm paylaştım yazdım ama şunu beriltim en çok gösümü gere gere okuduğum özel paylaşımlardan bir tanesi bu çok teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|

|
|
|
| Haziran 08, 2010, 01:34:46 ÖÖ |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 08, 2010, 01:34:46 ÖÖ » |
|
Sn.Admin.Mustti
NE MUTLU BANA BİR İNSANI MUTLU EDEBILDIYSEM, BEN TEŞEKKÜR EDERIM.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 08, 2010, 08:57:53 ÖÖ |
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 76
paylaşmak özğürlüktür
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 08, 2010, 08:57:53 ÖÖ » |
|
Ceren'cimm çok teşekkür ederim,o güzel yüreğine sağlık,sende benim dostum ve arkadaşımsın,seni her zaman aramızda görmek bizi sevindirir canım.Seni seviyorum..
|
|
|
|
|
|
......:Bir başkadır mavi:.....
|
|
|
| Haziran 08, 2010, 07:10:02 ÖS |
Cardelen
Administrator
Hero Member
Üye No : 3
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2010, 07:10:02 ÖS » |
|
Ceren abla güzel dduyguların için çok teşekkür ederim gerçekten kısa süre oldu ama sanki sen ıllardır içimizdesin sana aramızda olduğunuz için teşekkür ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 10, 2010, 05:42:02 ÖS |
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 75
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 10, 2010, 05:42:02 ÖS » |
|
ceren abla ben hergün foruma girebilme imkanım yok ama girdiğim kadar bakıyorum bu kısa zamnda cok şey kattın foruma bizlere bilgi paylaştın gitmeni ben hiç istemiyorum ve paylaşimların için ayrıyeten tşkler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Haziran 16, 2010, 11:54:04 ÖS |
Hero Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 16, 2010, 11:54:04 ÖS » |
|
Teşekkür ederim Rastlantı 07.... bende istemiyorum ama forum için daha dogrusu heryer için hepimizin bazı şeylerden fedakarlık etmesini düşünüyorum..... Bu düşüncemde de hala aynı düşünüyorum. fedakarlık etmek gerek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|