Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: Kendinizi tanıtma mesajınız nasıl olmalı ?
Cevap SayısıCevap Sayısı: 6 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 75 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kendinizi tanıtma mesajınız nasıl olmalı ?  (Okunma Sayısı 75 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ocak 16, 2009, 06:24:39 ÖS
mustti
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 2
Paylaşmak güzeldir

« : Ocak 16, 2009, 06:24:39 ÖS »

Forum sayfamıza  yeni üye olan arkadaslar il basta konu baslıgınız her konuda oldugu gibi  buradada önemlilidir.
  DİYELİMKİ İSMİNİZ VEYSİ ÜYE OLDUGUNUZ NİK SEN VE BEN

Örnek :  KONU Başlığnız!   1 VEYSİ BEN SEN VE BEN NİKİM  BENİ  TANIYIN
                                         2 SEN VE BEN BENİ TANIYIN ARKADASLAR
                                        3 BEN VEYSİ   VEYA   BEN SEN VE BEN
                                   4 BEN VEYSİ  BEN DE BURDAYIM
                                         5 SEN VE BEN  ARTIK SİZLERLE  PAYLAŞIMDA
                                       Örnekler,de olduğu gibi konu baslıgınız bunlar gibi veya bunlara benzer olmalıdır.

Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Bizler sizlerle  var olduk sizlerle yok olmayı düşünüyoruz
Mayıs 07, 2009, 08:40:03 ÖS
Newbie
*
Üye No : 155

« Yanıtla #1 : Mayıs 07, 2009, 08:40:03 ÖS »

slm   yagmur  ben  biliyorum  çok  geç   oldu   ama  bugüne  nasip  oldu.yagmur nickiyle   aranıza  girdim   sizleri  tanıdıma  çoook  mutlu  oldum.31 yaşındayım  anaokul  öğretmenliği  yapıyorum.türkiyenin   yedi   güzelliğinin  birinin   bulunduğu  denizlide  yaşıyorum.allaha   emanet   iki  oğlum  var,dünyada  başkada  hiçbişeyim  yok.hayatta   hiçbişeye   değer  vermedim.yaşam   felsefemden şudur.HAYATTA  HİÇ  KİMSE  BENİM  İÇİN  ULAŞILMAZ DEĞİLDİR.sizleri  çok   sevdim.hele   buraya  gelmemde  bende  çok   emeği  olan  iki   insanı  söylemeden   geçemeyeceğim  ORHAN  BABA   ve  MUSTİ   sizlere  çoook   teşekkür  ederimki  beni  uçurumun  kenarına  geldiğim   bir   anda  bu   aileyle  tanıştırdınız.saygılarımla Masum
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle
Mayıs 08, 2009, 05:00:40 ÖS
Sr. Member
Üye No : 14

« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2009, 05:00:40 ÖS »

yağmur  seni  buraya kazandırmakta etkim  ve  rolum olmasına  sevindim. belki farkında olmadan bile  yaptığımız  bir  girişim  hayırlı  ve  güzel sonuçlar  doğurmuştur.senin bunu  dile  getirmen mutluluk verici.  dile getirdiğin memnuniyetini okurken duygulandım.
aramızda  olmandan mutluluk duyuyoruz.
Bu Sayfayı Paylaş
Mayıs 10, 2009, 12:45:58 ÖÖ
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 75

« Yanıtla #3 : Mayıs 10, 2009, 12:45:58 ÖÖ »

h.g abla aramızda olmaktan cok mutluyuz seni bizimle bu ortamı yaratan ve taniştıran mustive orhan baba yada tşkler ediyoruz
Bu Sayfayı Paylaş

Mayıs 13, 2009, 10:04:53 ÖS
Hero Member
Üye No : 89

« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2009, 10:04:53 ÖS »

Hoşgeldin canim ailemize şeref verdin.
Bu Sayfayı Paylaş

Her şey bir tutam mavi uğruna
Mayıs 29, 2009, 10:37:57 ÖÖ
Cardelen
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 3

« Yanıtla #5 : Mayıs 29, 2009, 10:37:57 ÖÖ »

H.g aramıza seni burda görmek güzel
Bu Sayfayı Paylaş

Haziran 13, 2010, 09:01:59 ÖS
Newbie
*
Üye No : 383

« Yanıtla #6 : Haziran 13, 2010, 09:01:59 ÖS »

BENDE SİZİN ARANIZDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM
Bu Sayfayı Paylaş
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: