Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: Bu Sevği Bambaşka
Cevap SayısıCevap Sayısı: 14 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 65 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bu Sevği Bambaşka  (Okunma Sayısı 65 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kasım 23, 2009, 03:19:59 ÖS
mustti
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 2
Paylaşmak güzeldir

« : Kasım 23, 2009, 03:19:59 ÖS »

TARİH:      17 KASIM 2009
KONU:        MAVİDÜŞLER AİLESİNİN  İSTANBULDA  BULUŞMASI
DERS:         GÜVEN
ANLATAN: MUSTTİ

BAMBAŞKA
Hayatım boyunca unutamadığım ve gerçekten çok az kişinin yaşayacağı çok güzel duyğular yaşadım
İnanın her duyğunun güzeliği farklı ama  bu bambaşka bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum açıkcası şu an yalnız odada tek başıma düşünüyorum ağlıyayımmı güleyimmi sevineyim,mi diye karışık duygular içindeyim ilk başta beni  ve arkadaşım iboyu iki gün sonra gelen emel ablayı ve daha sonra  gelen sevini karamuratı  misafir eden gül ablaya arkadaşı sennura sonsuz teşekküler ediyor bir insan  bu kadar olamaz inanın gül ablayı anlatmaya  kaksam  foruma sığmaz ama şöyle bir şey söyleyim anlıyan anlar içten ve samimi kahkaası kulakçınlatan  birisi  gül abla yanında kalan sennur ise yüzüne botoks gülümsemesi yaptırmış her zaman gülen sennur ve şu ayrıntıyı da söylemeden yapamıyacağım evet sennur radyoya girmesini istemedim ama ona kötü demedim o elmayla armutu karıştırmadı buda bizim mavidüşler ailesinin en önemli özelliği. Yanım götürdüğüm ibo ise benim çocukluk arkadaşım anlatılmaz  yaşanır ve sevğili annem emel ablamız burası sana özel ben hayatım boyunca kimseye annemden başka  anne demedim ben kimsenin hüznünde onunla oturup ağlamdım Sen o radyo sayfasında forumda yazan kişi kimse tıpatıp o sensin ve sevğili kardeşim karamurat beni ordada deli etmeyi başaran kel yüreğitemiz sezsiz kara adam sen benim kardesimsin ve ayşe yenge sondakikada evinize misar oldum  gerçekten sana  teşekküler o küçük ama  bir okadarda sıcak evinizde herzaman mutlu olun hele radyoyu dinlediğiniz o odaya girince yüreğim bir başka oldu herzaman derimya  uzak diyarlarda şu anda beni o kücük odada dinleyen  herkeze gelsin diye  gitim o küçük odayı gördüm veeeeeeee sevğili kardelen benim yarı parçam harfharf hece hece seni tanıyorum o yüzden seni seviyorum ve benim velihatım geleceğin mustti olma adayı küçük yüreğinde  büyük adam gizli kardesim metin sen çok akılı ve zekisin en önemlisi efendi ve dürssün şu lafını asla unutmam muratgil akşam gittikden sonra oh beeeee  başım şişti Gülümseme ve katılımcı doslarımız tektek yazmak istemiyorum  çünkü bu yazıyı kim okursa okusun içlerindenbirileri bizim dostumuzdur sevincimize ortak olan bizimle o geceleri paylaşan  doslardır  hepinize sonzuz teşekküler sizleri  seviyorum diye yazmak istemiyorum  çünkü  bu sevği çok fazla bambaşka...................................Mustti
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Bizler sizlerle  var olduk sizlerle yok olmayı düşünüyoruz
Kasım 23, 2009, 08:50:02 ÖS
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 75

« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2009, 08:50:02 ÖS »

insanın böyle bu kadar güzel içten anlatması cok güzel bir duygu ve yaşadıkları o günleri bizimle paylaşan sevgili musti kardeşime de tşkler inşallah bizlerede nasip olur tşkler paylaşim için
Bu Sayfayı Paylaş
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Kasım 23, 2009, 10:45:40 ÖS
Sr. Member
Üye No : 87

« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2009, 10:45:40 ÖS »

sevgili mustim canım ben bu aileye daha sonra katıldım ama büyük bir sevgiyle kuçaklandım bende sevginize hep layık olmaya çalıştım çalışacamda bu aileyi taşımak emek ister yürek ister bizi her kes taşıyamaz benimle oldugunuz için ben çok mutlu oldum burayı evin olarak benimsemen beni daha çok mutlu etti burası bizim mavidüşler konagımız benim ailemsiniz ve sizi çok seviyorum ben hala kendime gelemedim sevgili orhan babaya şimdi daha çok hak veriyom biz dönünce nasıl üzüldüğüne ben hala kendime gelemedim sizleri bu kadar yakından tanımak sizlerle beraber olmak harika bir duygu hepinizi çok seviyorum yazdıkların için tşkler cansınız hepiniz
Bu Sayfayı Paylaş

ayrılık unutanlara mahsustur
Kasım 23, 2009, 10:47:29 ÖS
Newbie
*
Üye No : 316

« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2009, 10:47:29 ÖS »

musti abi buraı çok güzel anlatmışın tabi bizleride  tüm mavidüsler ailesi seni çok seviyo bunu sende biliyosundur seni görmeği çok istiyodum senide gördüm bu yazıların için tşkürler
Bu Sayfayı Paylaş

Kasım 23, 2009, 10:49:44 ÖS
Newbie
*
Üye No : 316

« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2009, 10:49:44 ÖS »

musti abi ibo abi sizi çok özledikkkkkkkkk..
Bu Sayfayı Paylaş

Kasım 24, 2009, 01:43:09 ÖÖ
Full Member
Üye No : 4

« Yanıtla #5 : Kasım 24, 2009, 01:43:09 ÖÖ »

evet musti kardeşim adanadan buraya bizleri görmeye geldin önce ayağına sağlık kardeşim inan keşke çok zamanım olsaydıda senle doya doya gezip eğlenebilseydim ama bazı şeyler bir yere kadar izin veriyo ama inan bu kadar vakit bile bizlere çok şey yaşattı buna inan kardeşim seni candan çok seviyoruz bunu bilmeni özellikle istiyorum tabiki bu ilk vede son olmasın istiyoruz her zaman burada sizlere kapımız açıksana söz veriyorum bi daha geldiğinde senin için özellikle işim olmuycak seninle doya doya gezecez inşallah
sen bizim bir parçamızsın bunu unutma           seni çok ama çokkkkkkkkk seven kardeşin murat 
Bu Sayfayı Paylaş
Kasım 24, 2009, 01:46:55 ÖÖ
Full Member

« Yanıtla #6 : Kasım 24, 2009, 01:46:55 ÖÖ »

sevgili emel ablacım  sana ayrıca teşekkür ediyorum benim ablam yok o yüzden buradakiler benim için çok özel  hep şunu hayal ederim benim neden ablam yok diye allahta bana bir tane değilde birkaçtane verdi sizleri nasıl unuturum  canım ablacım   kardeşin murat
Bu Sayfayı Paylaş
Kasım 24, 2009, 01:51:38 ÖÖ
Full Member

« Yanıtla #7 : Kasım 24, 2009, 01:51:38 ÖÖ »

sevgili süper dj bu benim sana iltifatım biliyosun sen benim ilk ablam oldun biliyosun  bana her zaman zor durumda hep yanımda oluyosun bunun için sana ayrıca minnettarım seni tanımakta burda nasipmiş ama gerçekten benim için çok büyük bir sevinç oldu çoğunuzu bir arada görmekte bize nasipmiş  hepinizi candan seviyorum sevgi,ler kardeşin murat
Bu Sayfayı Paylaş
Kasım 24, 2009, 01:53:58 ÖÖ
Full Member

« Yanıtla #8 : Kasım 24, 2009, 01:53:58 ÖÖ »

musticim sana ayrıca bizim hakkımızda yazdıkların içinde çok teşekkürler kardeşim herşey gönlünce olsun inşallah kardeşim    murat
Bu Sayfayı Paylaş
Kasım 24, 2009, 03:31:09 ÖS
Global Moderator
Hero Member
Üye No : 76
paylaşmak özğürlüktür

« Yanıtla #9 : Kasım 24, 2009, 03:31:09 ÖS »

Sevgili oğlum Musti:Ya yine ağlattın beni,biliyosun sana oğlum dedim ve oğlumun yerine seni koydum,sende beni bir anne bildin çok teşekkürler.Sevgili gül:Sen benim gülümsün,öyle içten,öyle sevgi dolusun,öyle candansın,sen bir lokma ekmeğin olsa onu bile paylaşacak olan insanlardansın.Sana ne kadar teşekkür etsem az gelir,bizleri evinde ağırladığın için sonsuz teşekkürler.Sevgili Sennur:Güler yüzlü ,sevimli candan kızım sanada çok teşekkürler.Sevgili Metin:Zeki,sevimli,saygılı bi o kadarda candan ,benim küçük oğlumsun.Sevgili Sevin:Çok hassas,dürüst,saygılı,içtensin.Sevgili Murat:kardeşim benim,sessiz,saygılı, seviyeli,güler yüzlü.Sevgili Ayşe:Kıpır kıpır,saygılı,samimi.Sevgili İbo:hakikaten her insanın senin gibi bir dosta ihtiyacı var,sen anlatılmaz yaşanması gereken bir insansın.Arkadaşlar bu yazdıklarım bu arkadaşlar için çok az ,bu duygu anlatılmaz yaşanır. Herkeze çok çok teşekkürler.Sizleri çok ama hakikaten çok seviyorum hillesiz, hurdasız seviyorum.Ağlamaktan bu kadar yazabildim.He Murat kardeş gözü seveyim bir daha İstanbula gelirsek forum İstanbula götürme,şaka şaka bunu okurken o güne geri dönüp gülün diye yazdım.MAVİDÜŞLER AİLEM SİZLERİ ÇOKKKKKKK SEVİYORUMMMMM VE ÖPÜYORUM.
Bu Sayfayı Paylaş

......:Bir  başkadır mavi:.....

Kasım 24, 2009, 05:45:16 ÖS
Sr. Member

« Yanıtla #10 : Kasım 24, 2009, 05:45:16 ÖS »

sevgili emelim burasının sadece sanal olmadığını her kese göstermiş olduk biz aileyiz dedeiğimizde bize inanmıyanlar bu tabloları görünce inanırlar biz gerçekten aileyiz seni sevdiğim kadar tek şuna inan kendi ablamı sevmiyorum öyle içten öyle duygulu bakıyorsunki riyasız hilesiz hurdasız ve samimi
sizleri tanıdıgıma inan çok mutlu oldum murata da sizlerin huzurunda çok tşk ederim beni bu aileyle tanıştırdığı için sizlere ayrıca tşk ederim beni benimseyip benle birlikte oldugunuz için harikasınız yine bizi bir araya getiren mimarımız mustimize tşkler senide çok seviyorum hele ibom mükemmel biri bunlar anlatarak değil yaşanarak anlaşılır sizleri çok seviyorum
Bu Sayfayı Paylaş

Kasım 24, 2009, 08:02:38 ÖS
Hero Member
Üye No : 89

« Yanıtla #11 : Kasım 24, 2009, 08:02:38 ÖS »

Evet işde mavi düşler ailesi bende hepinize teşekkür ediyorum bana ölumsuz bir gece yaşattiğiniz için asla unutmayacağim bir yaşgunu yaptınız istanbuldan sizler harika insanlarsiniz bu aile başka sizler istanbulda buluşdunuz amma sağolun canlar benide yanliz birakmadiniz ha telde ha msn de yok ya inanmak çok zor nerde var böyle dostluk lar hiç kimsede art niyet kötülük yok bizler çok fazla sahiplendik birbirimizi birimizin cani yansa diğerinin de yaniyo işde dostluk işde kardeşlik hepinizi seviyom canlar mustiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilerde evleneceğin  zaman yandi evleneceğizn kız bir suru kayın valdesi olacak Sırıtan

Sen evlatsin.
Bu Sayfayı Paylaş

Her şey bir tutam mavi uğruna
Kasım 24, 2009, 10:10:33 ÖS
Cardelen
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 3

« Yanıtla #12 : Kasım 24, 2009, 10:10:33 ÖS »

Başta musti olmak üzere herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum ben inanın bana gerçekten ben çok duygusal sulu gözlü biriryim ama bu yazıyı okuyupta duygulanmayan bu güzellikleir yaşayıpta duygusal olmayan birirni düşünemiyorum eger bunları taş kalpli biri bile yaşamış olsaydı inanın bana o bile cana gelir sevginin gücünü anlardı ben bu aileyi tanıdıdığım için bu insanlarla beraber olduğum için hatta hata benim alınganlığımı kaprislerimi çektikleri için herkeze teşekkür ediyorum Emel abla seni en geç tanıyan benim ama sanırım bu satten sonra bırakmayacak insanda benim Gülüm sana gelince sen benim ilk mavidüşler yolculuğumun başladığı yol arkadaşımsın, musti benim canım canımdan bir parça yıllarımıverdiğim yıllarını aldığım ölünceye kadarda devam edecek olan canım, sevgili ibo oda benim diger yarı canım, murat ayşe ikilisi benim için çok özel yerleri olan bir aile kelimelerle anlatmama mümkün değil özellikle bana yaptıklarınızı unutamam minik yol arkadaşım metin süpersin hep böyle kal ama dediğim gibi çocuk olduğunu unutma büyüklüğü yaşarken çocukluğunda tadını çıkar unutamayacagım isim gökçen abla,furkan,yagmur beni evind emisafir eden Orhan baba,sevgili uzaklarda olan kankam kardeşim hasan yeni tanıdıdğım yasemin ve gülseren sizleride seviyorum yazmaya başladığımda aglıyodum bitti halan aglamaya devam ediyorum biraz ıslandı yazdıklarım idare edin arkadaşlar sizleri seviyor ve minicik kalbimd ehepinizi yaşatıyorum emin olun  
Bu Sayfayı Paylaş
« Son Düzenleme: Kasım 24, 2009, 10:24:24 ÖS Gönderen: cardelen »

Kasım 29, 2009, 02:32:36 ÖÖ
Sr. Member

« Yanıtla #13 : Kasım 29, 2009, 02:32:36 ÖÖ »

sevgili kardelen yani sevin senin o küçücük kalbine bu kadar insan sıgdırdıgına ben inanıyorum o kalp tertemiz biz seni her halinle çooooooookkkkkkkkkkkk seviyoruz sen harika bir dostsun ama en önemlisi biz harika bir aileyiz birlikte gülen birlikte ağlayan sizleri çok seviyorum
Bu Sayfayı Paylaş

Aralık 02, 2009, 11:49:03 ÖS
Cardelen
Administrator
Hero Member
*
Üye No : 3

« Yanıtla #14 : Aralık 02, 2009, 11:49:03 ÖS »

Sagol canim teşekkürler
Bu Sayfayı Paylaş

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: